İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri

İbrahim Tatlıses Pazar gecesi silahlı saldırıya uğryarak başından vurulmuştu. İbrahim Tatlıses'in vurulma haberi ülke gündemine oturdu. İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görünütüleri ise dün yayınlandı. Görüntüde İbrahim Tatlıses'in aracının önünden geçen araç İbrahim Tatlıses'in aracısnı kalaşnikofla taradı.

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri
Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in saldırıya uğradığı anlara ait fotoğraflar, öğlen saatlerinde kamuoyu ile paylaşılmıştı. Şimdi izleyeceğiniz görüntüler ise sadece Beyaz TV tarafından ele geçirildi.

Ekranlara gelen ilk fotoğrafta, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in önünü kesip fotoğraf çektirmek isteyen ve yapılan saldırı ile ilişkisi olabileceği yönünde iddialar ortaya atılan kişiye ait…İkinci fotoğrafta ise Tatlıses’in Maslak’ta bulunan plazanın önünden aracıyla hareket ettiği görünüyor.Son fotoğrafta ise içlerinden en önemlisi. Bu fotoğrafta Tatlıses’in aracına yapılan o saldırı net bir şekilde görülüyor. Tatlıses’in aracı kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından taranıyor.

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri İBRAHİM TATLISES İLE İLGİLİ SON DAKİKA HABERLER   (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNDEN ABDULLAH UÇMAK AÇIKLAMASI (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri İBRAHİM TATLISES VURULMA ANI VİDEO İZLE  (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri İBRAHİM TATLISES'iN DOKTORUNDAN SON AÇIKLAMA (17.03.2011) (TIKLAYINIZ
)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri İBRAHİM TATLISES'iN HASTANEYE GETİRİLİŞİ VİDEO İZLE (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri İBRAHİM TATLISES'İN HAYAT HİKAYESİ -
FOTO GALERİ
 (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri İBRAHİM TATLISES'İN HİÇ BİLİNMEYENLERİ - FOTO GALERİ (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri ABDULLAH UÇMAK KİMDİR? (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri ABDULLAH UÇMAK 1998'DE İBRAHİM TATLISES İÇİN NE DEDİ? (TIKLAYINIZ)

İbrahim Tatlıses'in vurulma anının görübtüleri İBRAHİM TATLISES SUİKASTINDA İLK GÖZALTILAR (TIKLAYINIZ)

Bu arada saldırıyı gerçekleştirenlerin 4 kişi olduğu belirlendi. Emniyet güçleri silahlı saldırıyı yapanları yakalaması ise an meselesi.

O İKİ HAYRANINA POLİS ULAŞTI

İbrahim Tatlıses’in program çıkışı son fotoğraflarını çeken iki hayranına polis ulaştı. Biri mühendis olan Almanya’da yaşayan iki hayranının program çıkışında hatıra fotoğrafı çektikleri ortaya çıktı. Polis gençlerin çektikleri resimleri inceledi. İki hayranın heyecandan İbrahim Tatlıses’in fotoğraflarının "flu" çektikleri ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses’in vurulmasıyla ilgili yapılan polis soruşturmasında görgü tanıklarına göre program çıkışında sanatçının fotoğraflarını çeken ve sonrasında anlamsız bir şekilde bağırarak gürültü yaptıkları iddia edilen iki hayranına polis ulaştı. Programı izleyen ve İbrahim Tatlıses’in hayranı biri mühendis iki gencin kimlikleri belirlenerek, yaralama olayıyla ilgili bilgilerine başvuruldu. Yapılan soruşturmada iki gencin yaralama olayıyla bir ilgilerinin olmadığı sadece İbrahim Tatlıses’in fotoğrafını çektikleri ortaya çıktı. Gençlerin sanatçının yanlarından ayrılmasının ardından fotoğraflarını çekmenin verdiği heyecanla "Yaşasın" diye bağırdıklarını söyledikleri öğrenildi.

Polis gençlerin olaydan hemen önce İbrahim Tatlıses’in çektikleri fotoğrafını da inceledi. Bu incelemede herhangi bir suç unsuru bulunmadı. Gençlerin İbrahim Tatlıses’i de fotoğrafını çekerken heyecandan makineyi salladıkları bu nedenle fotoğrafların flu çıktığı öğrenildi.

ŞOFÖR VE KORUMALARI O ANI ANLATTI

Cinayet Büro Amirliği’nde 6 saat boyunca ifadeleri alınan Tatlıses’in şoför ve korumalardan oluşan 4 kişinin birbirlerini doğrulayan ifadelerde bulundukları öğrenildi.

4 kişi, “olay bir anda oldu. Yaralanan İbrahim Tatlıses ve Buket Damla Çakıcı’yı bir an önce hastaneye götürmek için saldırının yapıldığı aracı takip etmedik." şeklinde konuştu.

*Olayda kullanılan otomatik kaleşnikof marka silahın yapılan balistik incelemesinde daha önce herhangi bir olayda kullanılmadığı anlaşıldı.

Beyaz Tv’te yaptığı televizyon programı çıkışında silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses’in olay sırasında şoförlüğünü yapan Hakan Çalışkan, korumaları Uğur Mazlum, Mehmet Selami Aldemir ve korumaların şoförlüğünü yapan Cengiz Karatürk ifade için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne geldi. 4 kişi basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakarak emniyetten ayrıldı.

Edinilen bilgiye göre İbrahim Tatlıses’in yanında işe başladıktan saldırının olduğu ana kadar bildikleri her şeyin anlatılması istenen 4 kişinin ifadesi 6 saat sürdü. 4 kişinin de birbirlerini doğrulayacak şekilde ifade verdikleri ve ekipler tarafından şüphelenilecek herhangi bir ifadede bulunmadıkları öğrenildi. 4 kişinin de ifadesinde, “İbrahim Tatlıses’in bizce bilinen bir hasmı yok. Her Pazar aynı saatlerde programı bitiyor. Oradan ne zaman çıkacağı biliniyor. Olay günü her zamanki gibi normal bir şekilde çıktık. Önce Buket hanım arabaya bindi. Arka koltuğa oturdu. Ardından İbrahim Tatlıses bindi. Biner binmez hareket ettik. Mercedes araba daha hızlı olduğu için bindiğimiz koruma aracı ile arasında bir mesafe oldu. Mesafeyi kapatmıştık ki 30-40 metre gittikten sonra bir anda saldırı gerçekleşti. Ne olduğunu anlayamadık. İbrahim Tatlıses ve Buket Damla Çakıcı yaralanınca bir an önce hastaneye ötürmek istedik. Bu yüzden de saldırıyı yapanları takip edemedik. Saldırı yapılan araç Zincirlikuyu tarafına doğru gitti. Hareket halindeki araçtan bir anda ateş edildiği için ne olduğunun farkına varamadık." şeklinde ifade verdikleri öğrenildi.