Western Unıon Para Transferi Hizmeti Şekerbank‘ta

Şekerbank ve uluslararası para transferinde dünyanın önde gelen şirketlerinden Western Union ile işbirliği anlaşması imzaladı.

İşbirliği kapsamında Türkiye geneline yayılan 266 Şekerbank şubesinden Western Union aracılığıyla 200‘den fazla ülke ve bölgede 445 bini aşkın hizmet noktasında işlem yapılabilecek. Western Union para transferi işlemi banka hesabı gerektirmeden hızlıca yapılabiliyor.

Şekerbank‘ın Anadolu Bankacılığı misyonu gereği, yüzde 62‘si Anadolu‘da bulunan şubeleri aracılığı ile özellikle bankacılık hizmetlerinden yeterince yararlanamayan bölgelerde de uluslararası para transferi hizmetini sunduğunu belirten Şekerbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer, "Birçok alanda olduğu gibi, Western Union ile de müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak amacıyla işbirliğine gittik. Bu işbirliği sayesinde, Bankamızın müşterisi olsun ya da olmasın, isteyen

herkes Şekerbank şubeleri üzerinden para transferlerini, dünyanın birçok noktasına hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek" dedi.

Western Union Türkiye Ülke Direktörü Nogay Kanpolat da, Şekerbank işbirliğinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Türkiye‘de PTT ve bankalar aracılığıyla 6 bin 100‘ün üzerinde acente noktasında hizmet veriyoruz. Şekerbank ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde Anadolu‘daki hizmet ağımızı daha da genişleterek müşterilerimize daha çok seçenek ve daha güçlü bir servis ağı sunduğumuz için memnunuz" diye konuştu.

Kaynak: İHA