Berna Öden’Den Germencik Teşkilatına Ziyaret

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Berna Öden, AK Parti İlçe teşkilatlarına ziyaretlerine devam ediyor. Yapılan program çerçevesinde ilçelere giderek partililerle buluşan milletvekili aday adayı Berna Öden, Germencik’te partililerle bir araya geldi.

İlçe Başkanı İsmail Eyinovası, Kadın Kolları Başkanı Sultan Cabacı, Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz Çınk ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu, AK Parti Germencik İlçe Başkanlığını ziyaret eden Öden, partililerle sohbet etti. İlçe Başkanı İsmail Eyinovası “Adaletin ve kalkınmanın simgesi haline gelen AK Parti, her zaman halkın ve Hakkın partisi olma özelliğini taşıyor” dedi.

Partililer tarafından sıcak bir ortamda karşılanan milletvekili adayı Berna Öden, “Öncelikle bir genç olarak ve bir kadın olarak çıktığım bu zorlu yolda teşkilatlarımızın desteğini çok önemsiyorum. ‘Ben değil Biz’ diyen ve hizmette devrimler gerçekleştiren AK Parti’nin milletvekili aday adayı olarak başarmak için sizlerin desteğinin şart olduğunu inanıyorum. Eğer parti teşkilatımız, Başbakanımız uygun görür de milletvekili olursam, Mecliste şahsıma tahsis edilen oda sizin evinizin odası gibi olacak, AK Parti bugüne kadar sizlerle birlikte başardı, halkla ve teşkilatla başardı yine yeniden birlikte başaracağız” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA