Görevlerinden Ayrılan İl Müdürlerine Veda Yemeği

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Ardahan‘dan Trabzon Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğüne atanan Ali Vedat Çiftçi ve 12 Haziranda milletvekili adayı olmak isteyen Ardahan Tarım İl Müdürü Fevzi Karakoç, Ardahan Müftüsü Emrullah Kaya ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Erdal Baki Nalbant için bir yemek verdi.

Vali Mustafa Tekmen, burada yaptığı konuşmada verilen yemekle bir geleneği yaşattıklarını belirterek, “Bu tür yemekleri kaynaşmak adına gelenek haline getirdik. Bugün bizden ayrılacak olan arkadaşlar için bu yemek verildi. Ardahan‘dan başka ile ataması yapılan veya siyaset yapmak için bizden ayrılan arkadaşlara bundan sonra hayatlarından başarılar diliyorum” dedi.

Tekmen, Ardahan‘daki görevinden ayrılanlar müdürler için şimdiye kadar yaptıkları hizmetlerinden dolayı birer plaket sundu.

Ardahan Öğretmenevi’nde verilen yemeğe, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, 25. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin, İl Jandarma Komutanı Albay Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz ve diğer il müdürleri katıldı.

Kaynak: İHA