Mağaza Açılışında On Öğrenci Giydirildi

Batman Turgut Özal Bulvarı’nda hizmete giren Koton Giyim Mağazası, açılışta ihtiyaç sahibi 10 öğrenciyi giydirdi.

Mağaza Açılışında On Öğrenci Giydirildi
Batman Turgut Özal Bulvarı’nda hizmete giren Koton Giyim Mağazası, açılışta ihtiyaç sahibi 10 öğrenciyi giydirdi.

Katon’un 123. Şubesi Batman’da açıldı. Vali Ahmet Turhan ve Belediye Başkan Vekili Serhat Temel’in açılış kurdelesini kestiği bin metrekarelik üç katlı mağazada 35 personel istihdam ediliyor.

Açılış dolayısıyla okullarında başarılı olan, maddi durumu yetersiz 10 öğrenciye Koton İşletme Sahibi Talat Kara tarafından alt ve üst kıyafetlerden oluşan giyim paketi hediye edildi. Hediye paketlerini Vali Turhan ve işletme sahibi Talat Kara’nın elinden alan öğrenciler, teşekkür ederek duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Vali Ahmet Turhan, hızla büyüyüp gelişen Batman’da, her geçen gün yeni bir iş yerinin açıldığını ve bu iş yerlerinde onlarca vatandaşın istihdam edildiğine dikkat çekti. Turhan, Türkiye ve dünyanın önemli markalarının Batman’da şube açmalarının sevindirici olduğunu ifade etti.

Koton İşletme Sahibi Talat Kara da kadın, erkek ve çocuk reyonlarının bulunduğu Koton’un 123. şubesini Batman’da açmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kara, bin metrekarelik alan üzerinde kurulu mağazada, konsept itibariyle binlerce ürün ile Batmanlılara hizmet sunacaklarını belirtti.

Açılış törenine Batman Valisi Ahmet Turhan, Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, BDP Batman İl Eş Başkanı Şehmus Aslan ile bazı STK temsilcileri katıldı.