MHP Kars İl Başkanı Ağçay: AK Parti’nin tek alternatifi MHP’dir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay, Türkiye‘de ve Kars‘ta AK Parti iktidarının tek alternatifinin MHP olduğunu savundu.Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay, açıklamasında, MHP‘nin iktidar olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlediğin



Ağçay; Kars‘ta ve ülke genelinde MHP‘ye yoğun ilgi olduğunu savundu. Ağçay, "Ana muhalefet partisi, ülke gerçeklerinden uzak bir hayal dünyasında yaşamakta, parti içi karışıklık ve kısır çekişmeler, ana muhalefet partisini bitirmiştir. Diğer partilerin de baraj sorunu olduğu gün gibi aşikârdır. Bu anlamda AK Parti iktidarının, ülke genelinde tek alternatifi MHP kalmıştır." dedi.
MHP‘nin, ülke genelinde seçim beyannamesini açıklayan ilk parti olduğunu söyleyen Ağçay, öne çıkan başlıkları şöyle sıraladı: "Terörün kökü kazınacak, üniversite sınavı kalkacak, emekliye yılda bir kez ikramiye verilecek, asgari ücretten vergi alınmayacak, her aileden 1 kişiye iş ve 300 TL aileye yardım uygulaması başlatılacak, ihtiyaç sahiplerine "Hilal Kart" harcama kartı verilecek, yılda 700 bin kişiye iş imkanı sağlanacak, dokunulmazlık kaldırılacak, 4/C‘li işçiler kadroya alınacak. Tarımda ÖTV, KDV kaldırılacak."