Defne Jjoy Foster neden öldü (Defne Jjoy Foster cenazesi)

Defne Joy Foster öldü.Defne Joy Foster cenaze töreni.Defne Joy Foster.Defne Joy Foster neden öldü.Defne joy Foster cenazesi.Defne Joy Foster eşi.Defne Joy Foster otopsi.defne joy cenaze töreni.Defne joy Foster kocası .Defne Joy Foster ın cenaze töreni.Defne Joy Foster otopsi sonucu.Defne joy Foster cenaze töreni video.Defne Joy Foster cenaze.

Defne Joy Foster öldü.Defne Joy Foster cenaze töreni.Defne Joy Foster.Defne Joy Foster neden öldü.Defne joy Foster cenazesi.Defne Joy Foster eşi.Defne Joy Foster otopsi.defne joy cenaze töreni.Defne joy Foster kocası .Defne Joy Foster ın cenaze töreni.Defne Joy Foster otopsi sonucu.Defne joy Foster cenaze töreni video.Defne Joy Foster cenaze.

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan Defne Joy Foster,İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Yok Böyle Dans programı yarışmacılarından sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster, Kadıköy'de bir arkadaşının evinde hayatını kaybetti. Caddebostan Tanzimat Sokak 7/5'teki evin, gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'a ait olduğu öğrenildi.

İddiaya göre Kerem Altan ve Defne Joy Foster, Taksim'deki bir barda birlikte eğlendikten sonra Altan'ın Caddebostan'daki evine geldi. Bir süre sonra Foster, fenalaştı. Kerem Altan, Foster'a müdahale ederek elini yüzünü yıkayıp kendine getirmeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Foster'insağlıkdurumunun daha da ağırlaşması üzerine Altan, doktor çağırmak üzere evden ayrıldı. Altan eve geldiğinde ise Foster'in öldüğü fark edildi.

Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster’ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünden hayatını kaybettiği sanılıyor.

Defne Jjoy Foster neden öldü (Defne Jjoy Foster cenazesi)

Ölüm haberinin duyulması üzerine polis ve sağlık ekipleri belirtilen adrese akın etti. Kerem Altan'ın babası Ahmet Altan da olay yerine gelerek yaşananlar hakkında bilgi aldı.

Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz da olay yerine geldi. Polis ekiplerinin incelemeleri devam ediyor.

Kral TV'de DJ olarak yaptığı programla tanınan Foster, çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Foster, Ruhsar, Beyaz Yalanlar, Sihirli Annem, Selena, Hayal ve Gerçek dizilerinde de rol aldı

Kadıköy'de bir arkadaşına ait evde dün ölü bulunan sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster'in cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. Foster için Zincirlikuyu Camisi'nde tören düzenlendi. Foster'in cenazesi, burada öğle vakti kılınan namazın ardından omuzlar üstünde Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedileceği yere kadar taşındı. Foster'in cenazesi, daha sonra burada toprağa verildi. Foster'in annesi Hatice Foster, cenaze törenine ambulansla getirildi. Tekerlekli sandalye ile kızının tabutunun yanına gelen Foster, fenalaşınca yeniden ambulansa taşındı. Hatice Foster, bir süre sonra tekrar tekerlekli sandalye ile cami avlusuna getirildi. Tören boyunca Hatice Foster'ın yanında sağlık ekipleri bulundu. Törene Foster'in eşi Yasin Solmaz, dayısı Nejat Nayman, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile Azra Akın, Nilgün Belgün, Metin Arolat, İpek Tanrıyar, İnci Türkay, Burcu Güneş, Emre Altuğ, Çağla Şikel, Pascal Nouma, Acun Ilıcalı ve çok sayıda ünlü katıldı.

Show TV son kararını verdi

Defne Joj Foster'in ölüm haberi üzerine "Yok Böyle Dans" isimli yarışma programını yayınlayan Show Tv son kararını verdi.Defne Joy Foster'ın ölümünün ardından en çok merak edilen konulardan birisine Superpoligon açıklık getirdi.Show TV yönetimi örnek bir karar aldı ve Acun Ilıcalı ile de görüşen kanal üzücü olayın ardından programı tamamen durdurdu.Yok Böyle Dans'ın bu etabı bu kararla birlikte tamamen yayından kalkmış oldu.

 
Defne Jjoy Foster neden öldü (Defne Jjoy Foster cenazesi) DEFNE JOY FOSTER OTOPSİ SONUCU BELLİ OLDU - TIKLA

Defne Jjoy Foster neden öldü (Defne Jjoy Foster cenazesi) DEFNE JOY FOSTER'IN KEREM ALTAN'LA SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE

Defne Jjoy Foster neden öldü (Defne Jjoy Foster cenazesi) DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - VİDEO İZLE

Defne Jjoy Foster neden öldü (Defne Jjoy Foster cenazesi)  DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - FOTO GALERİ

Defne Jjoy Foster neden öldü (Defne Jjoy Foster cenazesi) DEFNE JOY FOSTER'IN ANNESİ FENALAŞTI -
VİDEO İZLE


DEFNEJOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO İZLE