28 Şubat sürecinin bütün ayrıntılarına tanıklık ettik

Refahyol hükümetinde Erbakan'la birlikte çalışan eski Başbakanlardan Tansu Çiller 'Başımız sağ olsun. Hepimiz üzüldük. Siyasette önemli bir kişiydi. İnatçı ve kararlı bir üslubu vardı. Ama nazik bir kişiliği vardı. Beyefendiliği çevresinde hep hissedilirdi. İnanç ve hizmet insanıydı' dedi

28 Şubat sürecinin bütün ayrıntılarına tanıklık ettik
Çiller Erbakan'ın ardından şunları söyledi;

28 Şubat’ta birlikte iktidardaydık. Birlikte yaşadık. O inancını ve direncini bir kez daha orada bizzat gördüm. Bütün ailesine ve milletimize, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.

28 Şubat sürecinin bütün ayrıntılarına tanıklık ettik. Olaya dirençle yaklaştık. İnançlı olduğunu bir kez daha gördüm. Siyasetine damgasını vurmuş bir isimdi.

Hoca tarafı vardı. Eğitmeyi severdi. Kendisinin hocalık yaptığı dava arkadaşları bugün iktidarda. O hocalık tarafı da anılmalı.

28 Şubat’ın getirdikleri, götürdükleri tarih önünde ayrıca incelenecektir. Bugün bunları konuşmamızın zamanı olduğunu düşünmüyorum. Sayın Erbakan çizgisinde devam etti. Davasına olan inancına hiç kırık çizgisi olmadan devam eden bir kimlik ortaya koydu.

Son zamanlarda bize de haber yolladı. DP çatısında bir araya gelir miyiz gelmez miyiz tartışmasında bize ışık tuttu.