Unutulmaz 72. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Unutulmaz 72. bölümüyle 23 Şubat Çarşamba akşamı ATV ekranlarında olacak. İşte Unutulmaz'ın 72.bölüm fragmanı ve özeti.

Unutulmaz 72. bölüm fragmanı yayınlandı
Unutulmaz'da bu hafta Eda Harun'a evlenme teklif ediyor.

Harun'un Eda'ya cevabı ne olacak?

Aşıklar bu hafta nihayet muratlarına erecekler mi?

Eda'nın Harun'a büyük sürprizi nasıl sonuçlanacak?

Harun'un evlilik teklifine tepkisi ne olacak? Genç kadının dileği gerçekleşecek mi? Bu hafta Unutulmaz'da nefesler tutulacak bu soruların cevabı beklenecek..

Harun, Cemil ile hayatının en zor konuşmasını yaparken, Aras'ta Eda'dan sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir... Eda'ya gelen bir telefon genç kadını oldukça şaşırtır. Arayan Ece'dir.
Harun'la evlenmeyecek olmaları Eda'yı çok etkiler... Ece ile yapacağı konuşma Eda'nın hayatını pişmanlıklarla dolu bir kabusa çevirecektir.

Batu sonunda Burak'ın direncini kırar. Burak , Batu ile konuşmalarının kayıtlı olduğu cd'nin nerede olduğunu söyler. Eda, Harun'u kaybetmemek için çırpınırken, Harun da verdiği kararın ağırlığını kalbinde hissetmektedir. Eda'nın ona inanmaması genç adamı derinden yaralamıştır. Ancak Eda kararlıdır. Ne pahasına olursa olsun kahramanını tekrar kazanmak için her şeyi yapacaktır!

Burak ölümün soğuk nefesini ensesinde hissederken, Batu'da gerçek kimliğinin ortaya çıkmayacağından emindir artık. Bu güne kadar yanında olan şans onu yine yalnız bırakmamıştır…
Ya da Batu böyle düşünmektedir!

Başrolerini Serhan Yavaş, Özlem Yılmaz, Sinem Öztufan, Nihat Alptuğ Altınkaya, Aliye Uzunatağan, Ahmet Uz ve Ayla Algan'ın paylaştığı Unutulmaz'da bu hafta heyacan dorukta.