Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti. Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti son haberler. Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti video haber. Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti video haber izle. Son gelişmeleri takip et. İşte Defne Joy Foster

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti
'Yok Böyle Bir Dans' adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu ve DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki bir arkadaşının evinde ölü bulundu. Defne Joy Foster'ın ani ölüm sebebinin astım krizi olduğu iddia ediliyor. Foster, önceki gece Yok Böyle Dans ekibinden arkadaşlarıyla Beyoğlu'nda Eğlence adlı gece kulubünden çıktıktan sonra Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın Caddebostan'daki evine gitti. Kapıdan girer girmez "Benim astımım tuttu, nefes alamıyorum" dediği, Altan'ın 112 Acil'i aradığı fakat ambulans geldiğinde Foster'ın hayatını kaybetmiş olduğu belirtildi.

EŞİ EVE GELDİ

Ölüm üzerine durum savcılığa bildirildi. Tanzimat Sokak’ta bulunan eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve Adli Tıp ekipleri, ilk incelemelerinde Foster’ın üzerinde darp izi ve başka bulguya rastlamadı. Olay yerine Defne Joy Foster’ın eşi İlker Yasin Solmaz da çağırıldı. Eve gelen Solmaz'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Solmaz eve çıkarak bir süre içeride kaldı. Solmaz'ın oldukça bitkin olduğu görüldü. Defne Joy Foster'in cenazesi incelemenin ardından Göztepe Egitim ve Arastırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada ev sahibi Altan ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.


Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiİŞTE FOSTER'IN OTOPSİ SONUCU

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti DEFNE JOY VE KEREM ALTAN'IN SON GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI - İZLE


Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ- VİDEO İZLE


Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti  DEFNE JOY FOSTER CENAZE TÖRENİ - FOTO GALERİ

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti DEFNE JOY FOSTER'IN ANNESİ FENALAŞTI -
VİDEO İZLE


Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti ACUN KARARINI AÇIKLADI


Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER'IN SON GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ


Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat etti SABA TÜMER DEFNE JOY'UN ÖLÜMÜNÜ DUYUNCA ŞOKA GİRDİ- VİDEO

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY TÜM DANS VİDEOLARINI İZLEYİN


Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER - FOTO GALERİ

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER  YOK BÖYLE DANS - VİDEO İZLE

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER ÖLDÜ - VİDEO İZLE ( İLK GÖRÜNTÜLER)

Ayakligazete.com Defne Joy Foster'ın dün gece Beyoğlu'ndaki eğlenceden dönerken çekilen son fotoğraflarını yayınladı. İşte Defne Joy Foster hayatını kaybetmeden az önce çekilen o fotoğraflar...

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER ÖLMEDEN ÖNCEKİ SON FOTOĞRAFLARI (TIKLA)

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER'IN TÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Defne Joy Foster eşi gözyaşlarına boğuldu? Defne Joy vefat ettiDEFNE JOY FOSTER'IN CENAZESİ EVDEN ÇIKARILDI - FOTO GALERİ

FETHİYE'DE TOPRAĞA VERİLECEK

Defne Joy Foster'ın cenazesi Adli Tıp'a götürülmek üzere Caddebostan'daki evden alındı. Cenaze töreninin ailesinin isteği üzerine Fethiye'ye götürüleceği belirtildi. Emniyet'in raporuna göre Foster'ın ölüm sebebi kalp krizi. Astım hastası olduğu bilinen Defne Joy Foster’ın "solunum yetmezliği", "kalp krizi" veya "astım krizi" yüzünden hayatını kaybettiği sanılıyor. Foster’ın, kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiden sonra anlaşılacak. Bu arada Foster'in çantasından astım ilaçları çıktığı kaydedildi.

ARDA ESEN: KEŞKE RÜYA OLSA

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen Foster’ın arkadaşı oyuncu Arda Esen, basın mensuplarının soruları üzerine, "İyi dostumdu, çok yakın arkadaşımdı. Keşke bu bir rüya olsaydı. Devamlı spor yapan enerjik birisiydi" dedi.Foster'in eşi İlker Yasin Solmaz'ın durumunun kötü olduğunu söyleyen Esen, "Bunun bir rüya olduğunu düşünüyor ve rüyadan uyanmak istiyor. Keske rüya olsa, hepimiz aynı şeyi istiyoruz. Çünkü 1.5 yaşında Can Kılıç'ın annesi sonuçta. Zor bir süreç. Allah sabır versin hepimize mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

ANNE KIZINA KOŞTU
Foster’ın, Bodrum’un Turgutreis beldesinde yaşayan annesi Hatice Foster, acı haberi alır almaz İstanbul’a hareket etti. Foster’ın ani ölümü Bodrum ve Turgutreis’teki dostlarını şoke etti. Yaz aylarında annesi Hatice Foster’ın Turgutreis’teki evine gelerek kalan ve her yıl düzenlenen köpek güzellik yarışmasında sunuculuk yapan Defne Joy Foster’ın dostları acı haberle kahroldu. Acılı anne Hatice Foster’ın da Turgutreis At Çiftliği eğitmenlerinden görevli Yüksel Çağrı’yı yanına alarak uçakla İstanbul’a gittiği öğrenildi.

DEFNE JOY FOSTER KİMDİR?

Annesi Türk, babası Amerikalı olan Defne Joy Foster, ortaokulu İzmir Alsancak Ortaokulu'nda okudu. 2008'de İlker Yasin Solmaz ile evlendi ve bu evlilikten 13 Haziran 2009'da Can Kılıç adında bir oğlu oldu.

İlk olarak Kral TV'de ekran başına geçen Foster, daha sonra çeşitli kanallarda müzik programı sunuculuğu yaptı. Ardından dizi oyunculuğuna başladı. Uzun bir süre "Sihirli Annem" adlı dizide "Eda" karakterini canlandırdı.

Oyunculuğun dışında bir süre tekrar program sundu. Tv8'de yayınlanan "Bir İş İçin Lazım" adlı programı Cemil Büyükdöğerli ile birlikte sundu. Bunun dışında bir TRT programı olan "Çeyiz Şov"u sundu, NTV'de "Yeşil Ekran" kuşağında da sunuculuk yaptı.

Son olarak Acun Ilıcalı'nın sunup, yapımını üstlendiği "Yok Böyle Dans" adlı programa yarışmacı olarak katılmış ve geçen hafta yapılan oylama sonrası programa veda etmişti.