Milan Tottenham maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Milan Tottenham maçı hangi kanalda yayınlanacak?. Milan Tottenham maçı hangi kanalda yayınlanacak? izle. Milan Tottenham maçı hangi kanalda yayınlanacak? izleyin. Milan Tottenham maçı hangi kanalda yayınlanacak? izlemek için tıklayınız. İşte Milan Tottenham maçı hangi kanalda yayınlanacak?...

Son şampiyon Inter karşısında aldığı iyi sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken Tottenham, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında İtalyan devi Milan'a konuk olacak.

Milan Tottenham maçı hangi kanalda yayınlanacak?MAÇI ÖZETİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Şampiyonlar Ligi’nin bu sezonki flaş ekibi Tottenham, turnuvanın gediklilerinden Milan ile karşılaşacak.

Milan temkinli

Ev sahibi Milan, Jose Mourinho’nun Real Madrid’i karşısında grup maçlarında iyi sınavlar veremedi. Yeni teknik direktörüyle uyumu yakalayan Milan, yıldız transferleriyle eski görüntüsünden uzak. Son dönemdeki puan kayıpları, Milan için bu maç öncesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

Bale’in oynamayacak olmasına rağmen temkinli açıklamalar yapan Milan Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Tottenham’ın yıldız oyunculardan kurulu bir kadrosu olduğunu hatırlattı. Kendilerinde de önemli eksikler olduğunu hatırlatan tecrübeli teknik adam, İngiliz ekipleri karşısında talihsizliği bitirme niyetinde olduklarını sözlerine ekledi.

Massimo Ambrosini, Andrea Pirlo ve Kevin-Prince Boateng’in sakatlıkları devam ediyor. Yeni transferler Urby Emanuelson, Mark van Bommel ve Antonio Cassano, bu maçta görev alamayacak.

Milan’ın muhtemel onbiri: Abbiati; Oddo, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Gattuso, Flamini, Seedorf; Pato, Ibrahimovic, Robinho.

Tottenham'ın korkusu yok

Grup maçlarında sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Tottenham, İtalyan devi Milan’ı devirerek başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamak istiyor. Özellikle son şampiyon Inter ile karşılaştığı grup maçlarında oynadığı futbolla takdir toplayan Tottenham, çeyrek final vizesi almak için Milano deplasmanında iyi bir sonuçla rövanş öncesi avantaj yakalamak istiyor.

Maça beraberlik parolasıyla çıkmayacakları konusunda ısrarlı olan Tottenham Menajeri Harry Redknapp, Şampiyonlar Ligi macerasına başladıkları gibi devam etmek istediklerini belirtti. Milan’ın çok iyi bir kadroya sahip olduğunu kabul eden tecrübeli teknik adam, Inter maçlarını hatırlatarak rakibine gözdağı verdi.

Tottenham’ın bu maç öncesi en büyük eksiği kuşkusuz genç yıldızı Gareth Bale olacak. Oynama ihtimali çok az olan Luka Modric’in durumuna maç saatinde karar verilecek. Konuk ekibin bir diğer yıldızı Rafael van der Vaart bu maçta forma giyebilecek durumda. Younes Kaboul, Ledley King ve Tom Huddlestone’un sakatlıkları devam ediyor.

Tottenham’ın muhtemel onbiri: Gomes; Hutton, Gallas, Dawson, Assou-Ekotto; Lennon, Sandro, Palacios, Kranjcar; Van der Vaart; Defoe.