Sivasspor Trabzon maçı özeti ve golleri izle

Sivasspor Trabzonspor maç özeti, maçın golleri, maçın detayları ve maçın geniş özeti. Sivasspor Trabzon maç Özeti golleri izle.Sivasspor Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle. Trabzonspor deplasmanda Sivasspor'u 3-2 yendi. Sivasspor Trabzon maçı geniş özeti. Sivas Trabzon mücadelesinden Trabzonspor galip ayrıldı.

Sivasspor Trabzonspor maçı özeti ve golleri izle. Trabzonspor deplasmanda Sivasspor‘u 3-2 yendi. Sivasspor Trabzon maçı geniş özeti. Sivas Trabzon mücadelesinden Trabzonspor galip ayrıldı.Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda fırtına gibi esen ancak ikinci yarıya istediği gibi başlayamayan Trabzonspor, 21. haftada deplasmanda Sivasspor'u nefes kesen bir maç sonrasında 3-2'lik skorla mağlup etti.

Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golleri Jaja ve Burak (2) atarken, ev sahibi takımın golleri Grosicki ve Kamanan'dan geldi. Bu sonucun ardından Trabzonspor puanını 47'ye yükseltirken, Sivasspor 16 puanda kaldı.

Sivasspor Trabzon maçı özeti ve golleri izle SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇI - CANLI ANLATIMI

Sivasspor Trabzon maçı özeti ve golleri izle 
SİVASSPOR TRABZONSPOR MAÇI - FOTO GALERİ

Şampiyonluk hasretine son vermek için kiritik bir viraja daha giren Trabzonspor, zorlu Sivas deplasmanından da alnının akıyla çıktı. Trabzonspor özellikle Burak'ın müthiş performasnıyla taht keyfini sürdürdü.


MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

Sivas'ta son düdük geldi.

dakika 90+3: Sivasspor'da Kadir Bekmezci rakibini yere indirince sarı kartı gördü.

dakika 90+2: Sivasspor atağında Kamanan'ın pasında arka direkte boşta kalan Grosicki müsait pozisyonda topu Onurun üzerine nişanladı.

dakika 90: Sivas'ta karşılaşmaya 4 dakikalık uzatma eklendi.

dakika 85: Trabzonspor atağında Burak Yılmaz takımını bir kez daha öne geçirdi. Yine Sivasspor savunmasını peşine takan Burak Yılmaz kaleye sokuldu. Burak Yılmaz'ın vuruşunda top bir kez daha ağlarla buluştu.

dakika 84: Sivasspor Kamanan'nın golüyle eşitliği yakaladı! Ceza alanı içindeki karambolde topu önünde bulan Kamanan yerden sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.

dakika 83: Trabzonspor atağında Umut Bulut sağ kanatta hareketlendi. Umut ceza alanı içine yerden sert bir orta yaptı. Sivasspor savunması topu kornere yolladı.

dakika 81: Trabzonspor atağında ceza alanı içindeki karambolde Umut Bulut kaleye yakın mesafeden topu üstten auta attı. Umut Bulut inanılmaz bir gol kaçırdı.

dakika 76: Sivasspor'da Mehmet Yılmaz yerini Kamanan'a bıraktı.

dakika 75: Trabzonspor'da Jaja oyundan alındı. Yerine Ceyhun oyunda dahil oldu.

dakika 71: Trabzonspor Burak Yılmaz'ın attığı golle tekar öne geçti. Bir anda Sivasspor savunmasının arkasına sarkan Burak Yılmaz yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

dakika 63: Sivasspor Grosicki'nin golüyle eşitliği yakaladı. Sivasspor atağında Grosicki uzak mesafeden sert vurdu. Colman'a çarpan top kaleci Onur'u şaşırttı ve ağlarla buluştu.

dakika 62: Trabzonspor atağında Selçuk İnan'ın pasında ceza alanı içinde topla buluşan Burak Yılmaz çaprazdan sert vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.

dakika 59: Trabzonspor atağında Umut Sivasspor savunmasının arkasına sarktı. Kaleci Korcan kalesini boşalttı ve topu uzaklaştırdı.

dakika 55: Trabzonspor'da Selçuk İnan serbest vuruşu kullandı. Mustafa Yumlu arka direkte boş kaldı. Mustafa kafayı vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.

dakika 52: Sivasspor atağında ceza alanı içine gelen topa Grosicki kafayı vurdu. Kaleci Onur köşeye giden topu uzandı ve aldı. Müthiş bir kurtarış geldi yine Trabzonspor kalecisi Onur'dan..

dakika 49: Sivasspor atağında Uğur Kavuk sağ kanatta topla buluştu. Uğur yerden sert bir orta yaptı. Top kaleci Onu'da kaldı.

İkinci yarıya ev sahibi Sivasspor başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

Sivas'ta ilk 45 dakika sona erdi.

dakika 41: Trabzonspor atağında Engin Baytar Jaja'ya alda at dercesine bir pas çıkarttı. Jaja müsait pozisyonda topu auta yolladı.

dakika 34: Trabzonspor atağında Engin sol kanatta topla buluştu. Engin ceza yayındaki Burak'a pasını çıkarttı. Burak gelişine vurdu. Top kaleci Korcan'da kaldı.

dakika 33: Sivasspor'da Mehmet Yılmaz, Burak'a çelme takınca sarı kartı gördü.

dakika 32: Sivasspor'da Grosicki yerden sert bir vuruş yaptı. Uzak direğe yönelen top az farkla yandan auta çıktı.

dakika 29: Trabzonspor atağında Engin Baytar ceza alanı içine girmeden çok sert vurdu. Kaleci Korcan topu mükemmel çıkardı.

dakika 28: Sivasspor atağında Uğur Kavuk sol kanattan içeri sokuldu. Uğur ön direğe ortasını yaptı. Kaleci Onur topu kornere tokatladı.

dakika 18: Sivasspor atağında Mehmet Yılzdız çaprazdan sert vurdu. Trabzonspor savunması topun kaleye gitmesine izin vermedi.

dakika 15: Trabzonspor'da Engin serbest vuruşu kullandı. Ceza alanı içinde Glowacki kafayı vurdu. Top az farkla yandan auta gitti. Trabzonspor ikinci gole çok yaklaştı.

dakika 10: Sivasspor atağında Mehmet Yılmaz'ın pasında topla buluşan Uğur Kavuk sağ çaprazdan çok sert vurdu. Köşeye giden topu kaleci Onur inanılmaz kurtardı.

dakika 7: Sivasspor'da Uğur Kavuk, Engin Baytar'ı yere indirince sarı kartı gördü.

dakika 3: Trabzonspor atağında Umut, Sivasspor savunmasının arkasına hareketlendi ancak yan hakemin kalkan bayrağı var pozisyon ofsayt.

dakika 1: Trabzonspor Jaja'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Ani gelişen Trabzonspor atağında Sivasspor savunmasının arkasına sarkan Jaja yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Karşılaşmaya konuk ekip Trabzonspor başladı.

İLK 11'LER..!

SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet Yıldız, Eneramo
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Piotr Brozek, Selçuk, Colman, Burak, Engin, Jaja, Umut
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

STAT: 4 Eylül
SAAT: 16:00
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
YAYIN: Lig TV