Çocuklar Duymasın 30. bölüm fragmanı izle

ATV'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın 30. bölümüyle 11 Şubat Cuma günü izleyicisiyle buluşacak. İşte Çocuklar Duymasın'ın 30. bölüm fragmanı ve özeti...

"Çocuklar Duymasın"da iki kat eğlence, iki kat kahkaha! Biri Çarşamba diğeri Cuma... Üstelik yeni bölümleriyle. Ekranların en neşelisi bundan sonra izleyicisiyle iki kere buluşuyor... Dominant Gönül'ün annesiyle tanışacak olan Zero erkek Tuna, Haluk'un verdiği taktiklerle taş fırın erkeğine dönüşüyor...

Haluk'un hızlı yemek yemesi hem midesini hem çevresini rahatsız etmektedir. Meltem, Haluk'un yavaş yemek yemesini sağlamak için birbirinden ilginç taktikler geliştirir.

Havuç, Damla'ya karşı olan duygularını açamamaktadır. Durumu öğrenen Haluk oğluna yardım etmek ister. Damla eve gelince ortalık karışır.

Zero Erkek Tuna, Dominant Gönül'ün anesiyle tanışacaktır. Haluk, Tuna'ya, 'müstakbel kayınvalidesinin sünepe damat istemediğini', söyler. Haluk'un verdiği taktiklerle Zero erkek, geçici olarak taş fırın erkeğine dönüşür.

Öte yandan,Tuna, Gönül'e romantik bir evlenme teklifi yapmak için uçak kiralar. Uçağın kuyruğuna "Benimle Evlenir misin Gönül" yazılı pankart astırır. Ancak olaylar Tuna'nın planladığı gibi gelişmeyecektir.

Hüseyin ve Şükrü bahis oyunundan ikramiye kazanır. Kendilerine göre çok büyük para kazanan Hüseyin-Şükrü ikilisinin davranışları değişir.

Gülfidan Hanım'a talip olan Paratoner Osman, Mandıra Filozofu Mustafa Ali ile tanışacaktır. Fakat üst üste gelen talihsizlikler Paratoner Osman'ın peşini bırakmaz