Şanlıurfaspor'da Tepecikspor Maçı Hazırlıkları

09.

12.2011 - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup`ta şampiyonluk mücadelesi veren Şanlıurfaspor`da, hafta sonu Tepecikspor ile yapılacak maç öncesi sakat futbolcuların çokluğu teknik yönetimi sıkıntıya soktu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligde yaptığı 12 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan ve topladığı 26 puanla 3. sırada bulunan Şanlıurfaspor, Tepecikspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Kemal Kılıç nezaretinde hafta başından bu yana günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren sarı-yeşilli ekip, konuk edeceği Tepecikspor maçından da 3 puan alarak yükselişe geçmek istiyor.

Sarı-yeşilli ekipte, Tepecikspor maçı öncesinde sakatlıkları devam eden Özgür Özkaya, Mutlu Kızıltan ve kaleci Fırat Çakmak`ın bu maçta oynayamayacağı belirtildi.

Öte yandan, geçen hafta ayak bileğinden sakatlanan ve tedavisine İzmir`de devam edilen Yiğitcan Erdoğan`ın sağlık durumu ise yarın yapılacak son kontrolün ardından netlik kazanacak. Doktorların onay vermesi halinde teknik direktör Kemal Kılıç`ın da Yiğitcan`ı zorlu maçın kadrosuna almayı planladığı öğrenildi.

(DAŞ-MRT-ADA)
Kaynak: AA