Side'nin Son 20 Yılda Ağırladığı Ünlü Simalar Fotoğraf Sergisine Yansıdı

Antalya`nın Manavgat ilçesine bağlı turistik Side beldesinde bir restoran işletmecisi, açtığı fotoğraf sergisi ile son 20 yılda beldeye gelen ünlü siyasetçileri ve kültür ve sanat simalarını gözler önüne seriyor.


Eski milli karateci ve Side The End Restoran`ın sahibi Hasan Tüfekçi, işletmesinden yemek yiyen 35 ünlü siyaset, devlet adamı, sinema sanatçısı, tiyatrocu ve yabancı misyon şefinin fotoğrafını sergiye açtı. Tüfekçi`nin açtığı fotoğraf sergisinde devlet adamları ve sanatçılar arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, Mustafa Kalemli, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer`in eşi Semra Sezer, AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, AKPM`li parlamenterler, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Türkiye Bisiklet Federasyonu(TBF) Başkanı Emin Müftüoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Emek, Okan Bayülgen, pop müzik sanatçısı Rafet El Roman, Sibel Can ve Ebru Gündeş`in fotoğrafları yer alıyor.
Açtığı fotoğraf sergisi ile Side`ye son 20 yılda gelen ünlü siyasileri ve sanatçıları yansıtmaya çalıştığını belirten Tüfekçi, geçtiğimiz yıllarda Side`ye gelen Cumhurbaşkanı Gül`ü restoranında ağırlamaktan onur ve kıvanç duyduğunu kaydetti. Tüfekçi, "Açtığım fotoğraf sergisi ile Side`nin son 20 yılında ağırladığı ünlü simalara ait fotoğraf karelerini yansıtmak istedim. Side dünya turizminde marka bir belde. Side dünya turizminde her zaman kendinden söz ettiren bir turizm beldesi." diye konuştu.
Restoranına koyduğu şeref defterine dünyaca ünlü kişilerin Side ile ilgili duygu ve düşünceleri olduğunu belirten Tüfekçi, duygu ve düşüncelerin sayısı bine yükselince kitap haline getireceğini kaydetti.