Bir Çocuk Sevdim 13. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Bir Çocuk Sevdim 13. bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. İşte Bir Çocuk Sevdim 13. bölüm özeti ve fragmanı...

Bir Çocuk Sevdim 13. bölüm özeti ve fragmanı
Bir Çocuk Sevdim dizisinin 13. bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Bir Çocuk Sevdim 13. bölüm fragmanı ve 12. bölüm özeti...

Sinan 'ın Derin aşkı, ilk aşkı unutturacak mı?

Mine 'nin evlilik haberi ile sarsılan Sinan, ani bir karar ile tedavi olmak için Amerika 'ya gitmişti… Uzun bir süre sonra Türkiye 'ye dönen Sinan, babasının işiyle ilgili sıkıntılarını duyar ve hızlıca bir iş kurma kararı aldığını ailesiyle paylaşır.

Bir restoranda keşfettiği aşçı Derin ile bir iş ortaklığı kurmak ister. Belki bu iş ortaklığı onları yeni bir aşkın içerisine alacaktır. İlk aşkı Mine 'yi hala aklından çıkaramayan Sinan 'ın derin yaralarını bu aşk saracak mı?
Uzun zaman sonra birinden etkilenen Sinan 'ı bundan sonraki süreçte ne gibi sürprizler bekliyor? Her şeyden habersiz olan Mine ise oğlu Hasan ve Timur ile mutlu bir aile tablosu içerisinde olsa bile, yine de hüznü herkes tarafından fark ediliyor.

Timur ve Mine, mutlu aile tablosu içindedir. Timur, Hasan 'ı kendi çocuğu gibi benimsemiştir. Sinan, Amerika 'dan döner. Mine 'yi unutmuş değildir ancak, şimdi onu başka bir sorun beklemektedir. Babasına yardım etmesi gerekir ve bu sırada güzel, becerikli, zeki ve eğlenceli biriyle tanışır. İlk andan itibaren birbirlerinden etkilenirler.

Turan, Sabahat ile duygusal bir ilişkiye girmekten korkup, uzak durmuştur. Fakat kadının hastanede olduğunu öğrenir. Artık ikisi de duygularına karşı koyamazlar.

Emine, herkesten gizlice yaşadığı gece hayatını sürdürmektedir. Yaşadığı bu ikili hayat, yavaş yavaş Esmahan 'ın dikkatini çekmeye başlar. Emine 'yi takibe alır ve bir gece onun peşinden gider. Bu arada Erdal ve Funda 'nın da herkesten gizli bir planı vardır.

Timur, Mine 'nin güvenini kazanmıştır. Ancak aynı evde, dokunamadan yaşamak hiç de kolay değildir ve Mine 'yi herkesten kıskanmaktadır. Merve ise, babasının Mine 'ye ilgisini gördükçe daha da hırslanır. Mine 'den kurtulmanın tek yolu, bu çocuğun gerçek babasını bulmak diye düşünür ve harekete geçer.