Muhalefetten Ak Partili Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Yozgat’ın Yerköy ilçesinde yapılan AK Parti 4.

Olağan Kongresi`nde ilçe başkanlığına seçilen Ahmet Yavuz’a CHP İlçe Başkanı Sancak Yılmaz ve MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

CHP ve MHP’li ilçe başkanları AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yavuz ile bir süre sohbet etti. CHP Yerköy İlçe Başkanı Sancak Yılmaz, "Hafta sonu yapılan AK Parti Kongresi`nde ilçe başkanı seçilen Ahmet Yavuz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bizler CHP olarak Yerköy’ümüzün gelişmesine yönelik yapılacak her türlü çalışmalarda AK Parti`nin yanında olacağız. Tabi bu çalışmaların lokomotif gücü siz olmak durumundasınız. Sizin işiniz bizlerden daha da zor çünkü siz iktidar partisiniz. Sizin ters giden uygun olmayan yanlış işlerinizde de sizleri uyarmak karşı çıkmak da benim görevim olacaktır." dedi.

MHP İlçe Başkanı Aslan Bozkurt’ta benzer ifadeler kullanarak ilçe başkanlığına seçilen Yavuz’u tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz da ziyaretlerinden dolayı muhalefet partilerin ilçe başkanlarına teşekkür ederek Yerköy’ün gelişmesine yönelik çalışmaları birlik beraberlik içerisinde sürdüreceklerini söyledi.