Medical Park Antalyaspor

Fenerbahçe son 6 maçtır yenilmediği rakibi karşısında 3 puanalarak devreye galibiyetle girmek istiyorANTALYA - 21.

12.2011 - Medical Park Antalyaspor ile Fenerbahçe lig tarihinde 33`üncü defa karşılaşacak.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 32 maçın 23`ünü Fenerbahçe, 3`ünü ise Antalyaspor kazanırken, 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Sarı-lacivertlilerin 62 golüne, Akdeniz ekibi 23 golle karşılık verdi.

Fenerbahçe son 6 maçtır yenilmediği rakibi karşısında 3 puan alarak devreye galibiyetle girmek istiyor. Medical Park Antalyaspor ise kendi evindeki 3 maçlık galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Deplasmanda Bursaspor`u, sahasında da Trabzonspor`u yenerek moral kazanan Fenerbahçe`de sakatlıkları bulunan Selçuk Şahin ve Sezer Öztürk`ün yanı sıra Bilica ve Uğur Boral kadroda yer almıyor.

Medical Park Antalyaspor`da ise sakatlıkları devam eden Tita, Ömer, Mehmet Eren, Mehmet Yılmaz ve Erkan Sekman takımda yer almıyor.

Karşılaşmayı Fenerbahçe 2. Başkanı Nihat Özdemir, yöneticiler Ömer Durna ve Erol Taşkoparan, Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ile birlikte protokol tribününden izledi.

Karşılaşmada Fenerbahçeli taraftarlar kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurdu. Taraftarlar ısınmak için maçtan yaklaşık 50 dakika önce sahaya çıkan sarı-lacivertli futbolculara büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar Alex ve Emre Belözoğlu`nu tribüne çağırarak alkışladı.

Medical Park Antalyaspor taraftarları ise karşılaşmaya beklenen ilgiyi göstermedi. Kale arkası ve açık tribünde büyük boşluklar olması dikkati çekti.

Kırmızı-beyazlı futbolcular sahaya ``organ bağışlamak yaşam bağışlamaktır`` yazılı pankart ile çıktı.

(SE-TNC-MUR)
Kaynak: AA