Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker:

16.

12.2011 - Yürekli Danışmanlık tarafından bu yıl 12`ncisi düzenlenen Marka Konferansı`nda yılın ``Marka Ödülü``, Ülker`e verildi.

Ülker`in yazılı açıklamasına göre, ödülü, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker aldı.

Ali Ülker, törende, ``Ödülü Ülker adına, markamızı bugünlere taşıyan gelmiş geçmiş tüm çalışanlarımız, milyonlarca müşterimiz ve en önemlisi Ülker`i yaratan ve bugünlere getiren dedem Sabri Ülker adına alıyorum. Bir zamanlar `Unutma, akşama Ülker getir` diye seslendiğim dedeme bu akşam bu ödülü götüreceğim ve `Dedeciğim, unutmadım, bak bu defa ben de sana bir hediye getirdim` diyeceğim`` şeklinde konuştu.

Dedesi Sabri Ülker`in zor bir çocukluk geçirdiğini ve bu nedenle ``herkesin mutlu bir çocukluk`` geçirmesinin önemini deneyimleyerek gördüğünü anlatan Ülker, Ülker markasının da, bu inançla inşa edildiğini belirtti.

Ülker, markanın kuşaklar boyu sevilmesinin sırrının buradan geldiğini ifade ederek, ``Onun bu sözü sayesinde Ülker`in çocuklarla kurduğu sıkı dostluk halen devam ediyor ve edecek. Dedemden bize sadece Ülker markası değil, bu önemli kıymetli söz de geçti. Biz de onun izinden yürüyoruz`` dedi.

Ülker`le çocuklukta tanışanların markayla bağ kurduğunu belirten Ali Ülker, şöyle devam etti:``Yetişkinler, Ülker dendiğinde lezzet, sağlık, kalite gibi fonksiyonel tanımlamalarla yetinmiyor. Ülker`i `love mark` olarak tanımlıyorlar. Mutlu anlar, samimiyet, yakınlık, aileden biri gibi kelimelerle anlamlandırıyorlar. Bugün artık Ülker, 1944 yılından bu yana çocukların, kadınların, erkeklerin, velhasıl 7`den 70;e herkesin hayatında `mutlu anlar`la iz bırakan markanın adı. Benim içinse, takdir edersiniz ki çok daha fazlası. Bugün çocukların rüyalarını gerçekleştiren bir dedenin torunu olmanın gururunu yaşıyorum.``(AND-ALİ)
Kaynak: AA