''futbol Prensi'' Yarışmasının Gaziantep Ayağı Yapıldı(fotoğraflı)gaziantep

Türkiye Radyo Televizyonu (TRT) ve Liverpool`un birlikte düzenlediği ``Futbol Prensi`` yetenek yarışmasının Gaziantep ayağı Beşiktaş Futbol Okulu`nun sahasında yapıldı.

540 futbolcu adayının müracaat ettiği futbolcu seçmelerinin jüri üyeliğini, eski İngiliz futbolcu Lan Butterworth, eski hakemlerden Ahmet Çakar, antrenör Necmi Karaoğlan ve Ersin Baytar yaptı.

Yarışmayı Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr Yavuz Coşkun, eski Türkiye Futbol Federasyonu Asbaşkanı Ata Aksu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yahya Şahan, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, eski futbol il temsilcisi Vakıf Demir de izledi. İki gün kıyasıya mücadelenin sergilendiği yarışmada ilk 8'e giren futbolcu adayları İstanbul'daki elemelere katılma hakkı elde etti.

Gaziantepspor 17 yaş altı takımı futbolcularından Fetullah Özdemir, gösterdiği performansla izleyenleri etkiledi. Genç yetenek, İstanbul'daki elemelerde de iddialı olduğunu gösterdi.

Yarışmanın İstanbul'daki elemelerine 80 kişinin katılacağı, elemelerin en başarılı oyuncusunun Liverpool takımına giderek burada 1 yıl spor ve dil eğitimi alacağı bildirildi.

Başarılı olan Fetullah Özdemir, Barış Korkmaz, Alican Alkan, Müslüm Talşik, Emre Keleşoğlu, Ahmet Subaşı, Muhammet Kurt ve Emre Çetin'in İstanbul elemelerine katılmayı hak ettiği kaydedildi.

(ADY-MRT-OK-FZL)
Kaynak: AA