Bitlis Kültür ve Sanat Derneği'nden Plaket Töreni

Bitlis Kültür ve Sanat Derneği, `Bir Yudum Sevgi` adıyla sundukları tiyatro projesinin ardından bir plaket töreni düzenledi.

Bitlis Kültür ve Sanat Derneği'nden Plaket Töreni
İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca kabul edilen projeleri dahilinde merkeze bağlı yaklaşık 60 köye gidip öğrencilere tiyatro gösterisi sunan Bitlis Kültür ve Sanat Derneği, emeği geçenlere plaket ve teşekkür belgesi verdi

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Derneğin Başkan Yardımcısı Haydar Yılmaz, projelerinin başarıyla sonuçlandığını belirterek, "Dernek olarak sunduğumuz proje kabul edilince kolları sıvadık. Önce tiyatro ekibini oluşturduk. Daha sonra hem kostümlerimizi ayarladık hem de provalarımızı yaptık. Hazırlamış olduğumuz `Kurşun Asker` adlı çocuk oyunuyla merkeze bağlı yaklaşık 60 köy okuluna gidip gösteriler sunduk. Sunduğumuz gösteriler gayet başarılı geçti. Sergilediğimiz oyunumuzdan sonra öğrencilerehikaye kitapları ile kalemler hediye ettik. Bugün burada bulunmamızın amacı, bu projemizde bizlere desteklerini esirgemeyen dostlarımıza teşekkür etmektir" diye konuştu.
Kaynak: İHA