Vali Lekesiz Kimsesiz Çocuklarla Aşure Yedi

Hatay Valisi M.

Vali Lekesiz Kimsesiz Çocuklarla Aşure Yedi
Celalettin Lekesiz, İskenderun’a bağlı Denizciler beldesinde Tosyalı Holding tarafından yaptırılan Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’ni ziyaret etti. Muharrem ayı dolayısıyla Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde Aşure günü düzenlendi.
Hayırsever işadamı Fuat Tosyalı’ya böylesine hayırlı bir hizmette bulunduğu için teşekkür eden Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, “Sizler geleceğe yatırım yapıyorsunuz. Burada yavrularımızın son derece modern bir ortamda tüm ihtiyaçları gideriliyor. Sıcak yuvamızda yetişen bu yavrularımız gelecekte doktor, öğretmen, iş adamı gibi devletine milletine hayırlı insanlar olacak ve gün gelecek sizlerin yanına gelerek, sonsuz teşekkür edecekler. Sizin gibi hem devlet, hem millet, hem de geleceğe yatırım yapan hayırsever iş adamları olduğu müddetçe bu yavrularımız sahipsiz kalmayacak.” dedi.
Sevgi Evleri’ni gezen Vali Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Hediye paketlerini alan çocuklar, Vali Lekesiz ve Tosyalı ailesine teşekkür etti. Vali Lekesiz ayrıca çocuklara kitap hediye ederek boş zamanlarında kitap okumalarını tavsiye etti. Hacı Pervin Tosyalı Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocuklar, misafirlere aşure, yaş pasta ve çeşitli ikramlarda bulundu.
Aşure gününe, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su’yun yanı sıra Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Sosyal Hizmetler Hatay İl Müdürü Mevlüt Aydın, Sosyal Hizmetler Hatay İl Müdür Yardımcısı Yılmaz Balaman, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Tosyalı ve Fatih Tosyalı, Tosyalı ailesinin büyüğü Hacı Pervin Tosyalı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı katıldı.