Bizim Yenge 15. bölümve fragmanı

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Bizim Yenge 15. bölümüyle 3 Aralık Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak. İşte Bizim Yenge 15. bölüm özeti ve fragmanı...

Bizim Yenge dizisinin 15. bölüm özeti Kanal D web sitesinde yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır. Bizim Yenge 15. bölüm fragmanı ve 14. bölüm özeti...

Ailenin umudu yetenek yarışması
Adem ve Zeyno'nun evlenmesinin ardından, Zeyno'nun babası Hüseyin, Mehpareler’e kahvaltıya gelir. Adem ve Bahri'nin işleri kötüye gidince ekonomik sıkıntıya düşen Bediroğlu Ailesi, Adem'in marangozhanesinin yerine mobilyacı açmaya karar vermiştir.

Ancak dükkan açmak için gerekli parayı bulamazlar. Bütün aile kara kara düşünürken, Bahri kimsenin aklına gelmeyecek çılgın bir fikir ortaya atar. Aile olarak Yetenek Yarışması'na katılıp, yarışmanın 100 bin TL'lik para ödülüyle yeni işyerlerini açacaklardır. Filiz ve Bahri'nin önderliğindeki aile, topyekün yarışmaya hazırlanır. Yarışmaya kimin katılacağını belirlemek için evde eleme gecesi düzenlerler.

Mehpare, Adem, Zeyno'dan oluşan jüri, ailenin en iyi performansını seçip, yarışmaya yollayacaktır. Fakat aksilikler bir türlü peşlerini bırakmaz.