Vali Bektaş: Gün Birlik ve Beraberliği Sağlama Günüdür

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, "Gün birlik ve beraberliği sağlama ve kederlerin paylaşılması, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirilme günüdür.

Vali Bektaş: Gün Birlik ve Beraberliği Sağlama Günüdür
" dedi. Vali Bektaş, yayınladığı bayram mesajında, "Değerli Kastamonulular, bayramlar dostluk, kardeşlik, dayanışma gibi duyguların yoğunlaştığı huzur ortamlarıdır. Bu duyguları kardeşlik, bütünlük ve tek vücut olarak yaşayarak idrak etmek, toplumdaki sevgi ve saygının çoğalmasını, birlik ve beraberliğin pekişmesini sağlayacaktır. Birlik ve beraberliğin yoğun yaşandığı son günlerde, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile ihtiyaç sahiplerinin gözetilerek, kederlerinin paylaşılması, öksüz, yetim ve yoksulların sevindirilerek dayanışma ve yardımlaşma gibi sorumluluklarımızın önemi ön plana çıkarak tüm ülkemizde derinden hissedildi. Gelenek ve göreneklerimizin yaşanmasına vesile olan bu duygu ve düşünceleri hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba gösterdiğimiz, bu duygulara daha çok egemen olduğumuz sürece inanıyorum ki daha da güzel günlere ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Amaçlarının bu duygu ve düşünceleri gelecek kuşaklara aktararak oluşacak huzur ortamında Türkiye ve kastamonu`yu bulunduğu yerden daha ileriye götürmek olduğunu dile getiren Vali Bektaş, şunları kaydetti: "Hizmetin en iyisine layık olan değerli Kastamonu halkına daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak ortam hazırlamaktır. El ele, gönül gönüle bu hedefe doğru yürümek en önemli gücümüzdür. Bu vesile ile Kurban Bayramının Ülkemize, Milletimize ve tüm Kastamonu halkına huzur sağlık ve başarı getirmesi temennisi ile sevgiye, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vesile olmasını dilerim."