Amerikan Kültür Derneği Edremit`te Dil Okulu Açtı

Edremit Kaymakamı Osman Tunç ve Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, kısa bir süre önce Hasan Caner Sayman ve Barış Çimenbiçer ortaklığıyla açılan Amerikan Kültür Derneği dil okullarının ilçe şubesini ziyaret etti.

Amerikan Kültür Derneği Edremit`te Dil Okulu Açtı
Ziyarete Mehmet Emin Ağa Vakfı Başkanı İfakat Ayfer Özoğul, ressam Selma Akgün ve Dernek Kurucu Müdürü Çimenbiçer de katıldı.

Müdür Barış Çimenbiçer, ziyaretçilere dil okulu hakkında bilgi vererek oda ve sınıflarını gezdirdi. Başlangıçta İngilizce, Fransızca ve Almanca dersleri vereceklerini belirten Çimenbiçer, ilerleyen dönemde ise Yunanca, Rusça, Japonca, İtalyanca ve İspanyolca gibi farklı dillerde kurs açılacağını kaydetti. İlköğretim ve lise öğrencileriyle yetişkinler için ayrı gruplar oluşturduklarını, kamu çalışanları, bankacılar ve doktorlar için KPDS, ÜDS, TOEFL, SBS gibi sınavlara yönelik dersler verildiğini, ayrıca şehit ve gazi çocuklarının burslu okutulduğunu ifade etti. Kaymakam Tunç ve Başkan Kılıç, daha sonra lebriz sanatçısı ressam Akgün`le birlikte resim sergisini gezdi.