Ak Partili Kadınlardan Yüksekovalı Öğrencilere Bayram Hediyesi

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, Hakkari Yüksekova`daki Şemsettin Onay Anadolu Lisesi’nde okuyan ve maddi durumu iyi olmayan 40 öğrenciye bayram hediyesi gönderdi.

Ak Partili Kadınlardan Yüksekovalı Öğrencilere Bayram Hediyesi
Van’da yapılan bir halk oyunları yarışması vesilesiyle tanışılan okulun öğretmeninden, söz konusu öğrencilerin ayakkabıları olmadığı için spor faaliyetlerine katılamadığını öğrendiklerini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, yardım için hemen harekete geçtiklerini ifade etti.

Kızılırmak, Yüksekovalı öğrencilerin hem ihtiyaçlarını temin etmek hem de anlamlı bir bayram hediyesi ulaştırmak için seferber olduklarını belirterek, “Halk oyunları öğretmeninin verdiği, 40 öğrencisinin spor ayakkabıları olmadığı için terliklerle derslere katıldığı bilgisi, sosyal paylaşım ağı vasıtasıyla bir arkadaşıma ulaştı. Öğrencilerimizin hem ihtiyaçlarını karşılamak hem de ufak bir bayram hediyesi vermek istedik. Batısıyla, doğusuyla, güneyiyle, kuzeyiyle güzel ülkemizin değerleri hepimizin. İnsanlar arasında hiçbir fark yoktur, farklılık sadece coğrafyadadır. Öğrencilerimiz, gençlerimiz bizim her şeyimiz. Onları ne kadar iyi yetiştirirseniz, ülkemiz o kadar daha ileri gidecek, huzurlu güvenli, çağdaş, ekonomik sorunlarını çözmüş bir ülke olacak. İzmir’den Yüksekova’ya ulaşan bu sevgi köprüsünü arttırarak devam ettireceğiz.”