Ak Parti Milletvekili Ulema, Van İçin Kan Bağışladı

İzmir`deki Bornova Sevdalılar Derneği (BORSEV), Van depremzedeleri için Kızılay’a kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı, Kars Halil Atilla İlköğretim Okulu karşısındaki kampanyaya, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema da katıldı. Ulema, “Tarihimizin en ağır deprem felaketlerinden birini yaşadığımız Van`da hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Bu tip acil durumlarda birlik olmayı görev bilen bir milletiz. Bu anlamda BORSEV’in bugünkü kan bağışı kampanyasıyla Kızılay’a destek oluşu son derece anlamlıdır. Bu tip kampanyalara bizzat katılarak, elimden geldiğince destek olmaya devam edeceğim.” dedi.

BORSEV Başkanı Zeki Akşehirli de, “Kampanyayla Bornova’dan Erciş’e bir gönül köprüsü kurmak istedik. Deprem sonucunda Van’da bulunan hastanelerin dolduğu ve kan stoklarında azalmalar olduğu haberini alarak harekete geçtik. Umarım çabalarımız, Van’daki vatandaşlarımız için bir umut ışığı olur.” şeklinde konuştu.

Kan bağışı kampanyasına Akşehirli, dernek üyeleri, Anadolu Birliği Derneği Başkanı Koç Ali Al, Barbaros Mahallesi Muhtarı Ayşe Cankurtaran ve İzmir Şehit Aileleri Derneği üyelerinden Yücel Alphan da katıldı.