Beyaz Show'da, Hadise'nin seksi dansı izleyenleri büyüledi!

Hadise'nin Beyaz Show'da yaptığı seksi dansı yine yürekleri hoplattı.

Kanal D’nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk - show programı "Beyaz Show"a bu hafta; pop müziğin güçlü seslerinden Hadise ile "Anadolu Kartalları" filminin başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci ve Çağatay Ulusoy konuk etti.

Beyaz Show'da, Hadise'nin seksi dansı izleyenleri büyüledi!

Eğlenceli anların yaşandığı Beyaz Show'da Hadise söylediği şarkılar ve muhteşem sahne performansı ile yine göz doldurdu. Beyaz Show'un bu haftaki konukları arasında yer alan Hadise yaptığı danslarla izleyenleri kendisine hayran bıraktı.
Yeni albümü ile iyi bir çıkış yakalayan daha sonra da "O ses Türkiye" yarışmasında jüri üyeliği yapmaya başlayan Hadise, dün gece Beyaz Show’da eğlenceli dakikalar yaşattı. Söylediği şarkılar ve güzelliği ile göz dolduran Hadise danslarıyla da herkesi kendine hayran bıraktı.

Beyaz'ın hazırladığı sürpriz Hadise'yi oldukça şaşırttı. Hadise'nin dillerden düşmeyen şarkısı "Aşk kaç beden giyer" şarkısını Beyaz Show'da yeniden yorumlandı. Hadise'nin o şarkısı Türk Halk Müziği ile yorumlanınca ortaya da renkli görüntüler çıktı.

BEYAZ GAZETE