Otomobil elektrik direğine saplandı

Antalya'da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak elektrik direğine çarpan otomobilde sıkışan üç genç, itfaiye tarafından kurtarıldı.

Kaza saat 03.30 sıralarında Serik Caddesi üzerinde meydana geldi. Kent merkezinden havaalanı yönüne giden 25 yaşındaki Ömer Köseoğlu yönetimindeki 06 BV 0641 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıktı. Yol kenarına savrulan araç kaldırımda bulunan elektrik direğine çarptı. Beton direği yerinden söken otomobil takla atarak durabildi.

Olay yerinden geçen sürücülerin fark ettiği kaza, polis ve itfaiye ekiplerine bildirildi. Hurda haline gelen otomobilde sıkışan sürücü Köseoğlu ve arkadaşları 25 yaşındaki Tayfun Mol ile 26 yaşındaki Mustafa Tuğrul Yılmaz, itfaiye kurtarma ekibi tarafından güçlükle çıkarıldı. Olay yerine gelen üç ambulansla çeşitli hastanelere götürülen yaralı gençler tedaviye alındı.

GÖRENLER İNANAMADI

Kaza yerinde inceleme yapan polis aracı kurtarıcı yardımı ile bulunduğu yerden kaldırttı. Otomobili gördükten sonra üç gencin kazayı yaralı olarak atlattığını öğrenen çevredekiler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.