Milli Eğitimde Ballı Cevizli Bomba Paniği
Adana`da Milli Eğitim Müdürlüğü evrak kayıt bölümünde görev yapan memur, hiç tanıdığı olmadığı Hakkari`den gönderilen paketten şüphelenip polisi arayınca açılan paketten bal ve ceviz çıktı.

Paketi sallayarak kontrol etmek isteyen Akçam, içinden tıkırtı şeklinde ses çıkınca şüphelenip polisi aradı. Bomba imha ekipleri Milli Eğitim Müdürlüğüne gelerek paketi inceledikten sonra güvenli bir şekilde açtı. Paketin içinden bal ve ceviz çıktı
Şüpheli paketten bal ve ceviz çıkınca rahat bir nefes alan Akçam, "Hiç tanıdığım olmayan Hakkari`den böyle bir paketin gelmesi beni korkuttu. Paketin üzerindeki telefonu aradım bal ve ceviz var dediler. Sallayınca ses çıktı. Ben de korkup polisi aradım. Paketten bal ve ceviz çıkınca rahatladık" dedi.
