Kartepe Belediye Başkanı, Tepecik`te İnceleme Yaptı

Kocaeli`nin Kartepe ilçesine bağlı Tepecik Mahallesi`nden geçen yağmur suyu hattı nedeniyle bozulan yollarda asfaltlama öncesi kazı çalışmaları başladı.

Kartepe Belediye Başkanı, Tepecik`te İnceleme Yaptı
Belediye Başkanı Şükrü Karabalık’ın da yakından takip ettiği bölgedeki alt ve üst yapı çalışmaları güzel havaların etkisiyle hızlı bir şekilde sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Köseköy bölgesinde yağmur sularını toplayacak yağmur suyu hattı ile ilgili çalışmasını tamamladı. Yağmur suyu hattı çalışması nedeniyle bozulan yollarda asfaltlama çalışması öncesi kazı çalışmaları da hız kazandı. Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bölgede devam eden yol iyileştirme çalışmalarını yakından takip ediyor. Başkan Karabalık, Tepecik Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde devam eden kazı çalışmalarını beraberinde Teknik İşlerden Sorumlu Meclis Üyesi Osman Orhan ile inceledi. Başkan Karabalık, Tepecik Mahalle Muhtarı Saim Türker ve mahalle sakinleri ile de sohbet etti.
Rakımdan kaynaklanan yağmur suyu taşkınları nedeniyle bölge halkının yaşadığı sıkıntının önüne geçen bu çalışmanın önemli bir eksikliği gidereceğini belirten Başkan Karabalık, “Alt yapı sorunu çözülen bölgede yollarımızın da iyileştirilmesi ile mahallemiz şık bir görünüme kavuşmuş olacak. Bu çalışmada katkısı olan başta Büyükşehir Belediyesi ekipleri olmak üzere emeği geçen herkese mahalle sakinleri adına şimdiden teşekkür ederim.” dedi.