İstanbul`da Zehir Tacirlerine Şafak Baskını

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı kentin pek çok ilçesinde eş zamanlı olarak uyuşturucu operasyonu düzenledi.

İstanbul`da Zehir Tacirlerine Şafak Baskını
Yaklaşık 40 civarında zehir tacirinin gözaltına alındığı "Şafak Operasyonu"na, Özel Harekat timleri ve arama köpekleri eşlik etti.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat polisi eşliğinde kentin her iki yakasındaki pek çok ilçeye eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Ev ve işyerlerine kapıları kırarak giren narkotik polisi ile özel timlerinin, operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ve hap ele geçirildiği bildirildi. Köpeklerin arama yaptığı uyuşturucu operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alınırken, aramalarda çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Yaklaşık 40`a yakın evin yanındabazı iş yerlerini de arayan polis, bir bakkal dükkanında da uyuşturucu ele geçirdi.Uyuşturucu tacirlerinin, doğu ve güneydoğudan İstanbul`a getirdikleri uyuşturucu maddelerini, özellikle okul önlerindeki öğrencilere ve eğlence mekanlarında pazarladıkları belirtildi.

Gözaltına alınan zanlılar, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü`ne sevk edildi.

Zanlıların sorguları devam ediyor.
Kaynak: İHA