Emekli Öğretmenler Evinde Ziyaret Edildi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan İlçe Kutlama Komitesi görevinden emekli olan öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.

Emekli Öğretmenler Evinde Ziyaret Edildi
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin başkanlığındaki heyet ilk olarak emekli Teknik Öğretmen Mustafa Kocabaş’ı, daha sonra da emekli Türkçe Öğretmeni Nursen Yıldırım’ı evlerinde ziyaret etti. Eğitim camiasına uzun yıllar hizmet veren öğretmenlerin gününü kutlayan İlçe Kutlama Komitesi üyeleri, emekli öğretmenlerle sohbet etti. Eğitim camiasına katkı sağlayan öğretmenler ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ve beraberindeki heyete başarı dileklerini iletti

ŞADİ ÖĞRETMEN UNUTULMADI İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin ve beraberindekiler, Ağustos ayında hayatını kaybeden Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Şadi Demirci’yi de mezarı başında andı. Rahatsızlığından dolayı hayatını kaybeden Şadi Demirci’yi, Çamköy Türbe Mezarlığı başında ziyaret eden heyet, Şadi öğretmen için dua etti. Ziyaretler hakkında açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Gültekin, “Heyet olarak ziyaretlerimize devam ediyoruz. Emekli öğretmenlerimiz Mustafa Kocabaş ve Nursen Yıldırım’ı evlerinde ziyaret ettik. Ağustos ayında yaşama veda eden Şadi hocamızı da mezarı başında andık ve dualar okuduk.” dedi.
Kaynak: İHA