Ses Bombası Atılan Evin Fertleri Ölümden Döndü (özel)

Beyoğlu Dolapdere Caddesi’nde bir benzinliği ateşe verip çevreyi molotof kokteyli yağmuruna tutan terör yandaşları, Kurtuluş’ta onlarca araca büyük maddi hasar verdi.

Ses Bombası Atılan Evin Fertleri Ölümden Döndü (özel)
Grup, kendilerine tepki gösteren bir mahallelinin evine ses bombası attı. Olayın şoku ile evin fertlerinden biri rahatsızlandı.
Edinilen bilgiye göre, Dolapdere Caddesi’ni savaş alanına çeviren terör yandaşları polisin gelmesiyle kaçıp ara sokaklara dağıldı. Kurtuluş’ta tekrar bir araya gelen şahıslar, burada 3 ayrı sokaktaki onlarca aracın camlarını kırdı. Araçlara büyük hasar veren grup slogan atarak ilerlerken, ismini vermek istemeyen bir kişi evinin balkonundan gruba sandalye fırlattı. Bu duruma kızan terör yandaşları, ellerindeki ses bombasını 3. kattaki evin balkonundan içeri attı. Büyük bir gürültü ile patlayan ses bombası, balkonun kapısını ve camını parçaladı. O sırada evde bulunan 5 kişi, şans eseri yara almadan kurtuldu. Bir kişi ise olayın şoku ile rahatsızlandı. Aynı binada yaşayan bir hemşire, rahatsızlanan şahsa müdahale etti.
Vatandaşlar, yaklaşık 60-70 kişinin, önlerine gelen bütün araçların camlarını kırarak ilerlediğini, kendilerinin ise korkudan dışarı çıkamadığını anlattı. 15 günde bir aynı manzara ile karşılaştıklarını söyleyen mahalle sakinleri, bu olayların bir an önce son bulmasını istedi. Evlerine ses bombası atılan terör mağdurları, isimlerini vermek istemedi. Araçları parçalamalarına tepki gösterdikleri için terör yandaşlarının kendilerine saldırdığını anlatan bir kadın, “Bunlar insan olamazlar” diye tepkisini dile getirdi. Polisin failleri yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.