``tatvan`daki Kamu Binalarında Sıkıntı Yok``

Tatvan Kaymakamı Süleyman Yılmaz, hasar tespit ekiplerinin raporlarına göre ilçede kamu binalarının hasar görmediğini ve oturulabilir durumda olduğunu söyledi.

``tatvan`daki Kamu Binalarında Sıkıntı Yok``
Yapılan incelemeler sonunda çıkan raporlara göre okul, hastane ve diğer kamu kurum binalarında herhangi bir sıkıntı olmadığını anlatan Yılmaz, ilçe merkezi ve bağlı köylerin tümünde hasar tespit çalışmalarına başlandığını vurguladı.

Ekibin çalışmaları en kısa sürede bitirerek rapor hazırlayacağını anlatan Yılmaz, "Hastane, okul ve diğer kamu binalarımız sağlam çıktı. Bu binalarımızda herhangi bir sıkıntı yok. İlçe merkezi ve bağlı köylerde de yine hasar tespit çalışmalarımız devam ediyor. Yapılan çalışmalar en kısa sürede bitirilecek ve raporlar hazırlanacaktır. Çıkan raporlara göre gerekli girişimlerimizi yapacağız. En çok hasarların köylerdeki kerpiç evlerde olduğunu tahmin ediyoruz. Bunun dışında evinde hasar bulunanvatandaşlarımız dilekçeleriyle birlikte kaymakamlığımıza başvuru yapabilir. Hasar tespit çalışmalarında zaten önceliği acil olan yerlere vereceğiz" diye konuştu.
Kaynak: İHA