Medeniyetler Defilesi`nin Geliri Van`daki Çocuklara Gönderilecek

Ünlü Modacı Muammer Ketenci`nin tasarımlarından oluşan, 3 Semavi dinin kıyafetlerinin yer aldığı Medeniyetler Defilesi, Antakya`da yapıldı.


Defilede 3 semavi dine ait 40 tasarım, ünlü mankenler tarafından sergilendi. Defilenin süprizini ise 3 semavi dinin sembollerini taşıyan kıyafeti giyen Tuğba Özay yaptı. Kısa süre önce podyum dünyasından ayrılarak kendini müziğe veren Özay, modacı Ketenci`nin geceye özel hazırladığı kıyafeti giydi.
Ünlü Manken-Oyuncu Didem Taslan tarafından giyilen kaftan ise gecede açık artırmaya sunuldu. Kıyafetten elde edilen gelirin Van`daki rehabilitasyon merkezine çocukların yararına kullanılmak üzere bağışlanacağı açıklandı.
Hatay Valiliği ve faaliyetlerini İstanbul`da sürdüren Hatay Kültür, Eğitim Tanıtım ve Dayanışma Derneği (Hatayder) işbirliği ile gerçekleştirilen defilenin hem tema hem de amacı sebebiyle çok mutlu olduğunu aktaran Ketenci, geceye katılarak destek verenlere teşekkür etti.
Definenin sonunda sahne alan Tuğba Özay, böylesi bir amaç için Hatay`da bulunmaktan mutlu olduğunu aktararak yeni çıkan albümünden şarkılarını konuklarla paylaştı.
Defileyi Hatay`da bulunan 3 semavi din temsilcileri başta olmak üzere CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl ve Refik Eryılmaz, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Garnizon Komutanı Semih Erdoğan, İşadamları ve çok sayıda davetli izledi. Defilede mankenlere semazenler eşlik etti. Antakya Belediyesi Mehteran Takımı da mini bir konser verdi.