2 Yıl Arayla 2 Genç Aynı Apartmanda İntihar Etti

Adana`da Cevat Yurdakul Caddesi üzerinde bulunan Çetin Apartmanı`nda 2 yıl arayla biri ziraat mühendisi, diğeri üniversite öğrencisi iki genç aynı saatlerde intihar etti.

2 Yıl Arayla 2 Genç Aynı Apartmanda İntihar Etti
Merkez Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi`nde bulunan Çetin Apartmanı`nda 2 yılda iki kişi intihar etti. İlk intihar olayı 2009 yılının nisan ayında meydana geldi. Adanalı işadamı A.Ş`nin üniversitede okuyan ve psikolojik tedavi gören kızı E.Ş (22) annesini telefonla arayarak, "Artık dayanamıyorum, intihar edeceğim" dedi

Annesi tarafından telefonda sakinleştiren genç kız, sabah uyandığında odasındaki ajandaya, "Size layık evlat olamadım. Beni affedin" diye not yazdıktan sonra balkondaki sandalyenin üstüne çıkarak kendini saat 09:15 sıralarında boşluğa bıraktı. Aradan 2 yıl geçtikten sonra dün de aynı apartmandaki evlerinden çıkan ve kiraya veren Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Onkoloji Bölümü Öğretim Üyesi M.E`nin oğlu S.E (23), taşındıkları apartmana gelerek, görevlinin ziline basıp "Mutfak dolaplarını yenileneceğiz" diyerek dış kapıyı açtırdı. Daha sonra 12. katta çıkan S.E, bir süre telefonla müzik dinledikten sonra havalandırma boşluğunun penceresini açarak saat 09.05`te kendini boşluğa bırakarak intihar etti. Ziraat mühendisi 23 yaşındaki S.E`nininternetteki sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında intihar etmeden önce `Bazen ne kadar çok çabalasan da nafile, o yüzden hayatı hafife al` yazdığı öğrenildi. Aynı apartmanda intihar eden iki gencinde psikolojik tedavi gördüğü ve aynı saatlerde intihar ettiği öğrenildi.
Kaynak: İHA