Şanlıurfa Baro Başkanı Güven`den Ak Parti`ye Konferans

AK Parti Şanlıurfa İl Binası çok amaçlı toplantı salonunda "Urfa`da Hukuksal Sorunlar ve Hak Arama Bilinci" adlı bir konferans veren Şanlıurfa BARO Başkanı Av.

Şanlıurfa Baro Başkanı Güven`den Ak Parti`ye Konferans
İrfan Güven, Hak arama bilincinin bireysel olarak geliştirmenin önemine dikkat çekti. "Urfa`da Hukuksal Sorunlar ve Hak Arama Bilinci" adlı konferansta konuşan Av. İrfan Güven, "Hukuk canlı bir varlıktır. Canlılığını korumak için bireylerin talepleri şart. Bireyler bilinçli olmazsa talep edecekleri istekleri de olmaz. O zaman hukuk rafa kalkar. Talep durursa hukuk ölür" dedi

Konferansa AK Parti İl Başkan yardımcıları, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Coşkun, SMMMO Şube başkanı Nihat Taş, Belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, Gazeteci-yazarlar, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve teşkilat mensupları hazır bulundular. Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı ve İl Başkan Vekili Erkan Sözen ise yaptığı konuşmada yapılan konferansın önemine dikkat çekti. Sözen, "Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları, konferanslar, paneller gibi çalışmalarla düşünce hareketliliği oluşturmalı,geleneksel sıra gecesi lafazanlığından kurtulunmalıdır. Biz AK Parti İl Başkanlığı olarak düzenli aralıklarla tertipleyeceğimiz konferans ve panellerle Urfa Toplumuna ve Teşkilatlarımıza yönelik düşünce hareketliliğini sürdüreceğiz" dedi.
Kaynak: İHA