Kaçak Çay Kolisinde Taşıdıkları 125 Kilo Esrar İçin Özel Ev Tutmuşlar

Bursa polisi kaçak çay kolisinde esrar taşıyan 2 kişiyi gözaltına alırken, zanlıların uyuşturucuyu saklamak için ev tuttuğu öğrenildi.

Kaçak Çay Kolisinde Taşıdıkları 125 Kilo Esrar İçin Özel Ev Tutmuşlar
Edinilen bilgiye göre, Hatay'dan getirilen esrarın Bursa'da torbacı tabir edilen şahıslara satılacağı ihbarını alan Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Bürosu ekipleri harekete geçti. Esrarı Osmangazi ilçesi Panayır Mahallesi'nde tuttukları eve kaçak çay kolilerinde getiren Ö.Ç. (30) ve M.G. (31), daha sonra evden ayrıldı. Evin önünde bekleyen polis, şahısların terazilerle geri gelmesi üzerine operasyona start verdi. Zanlılar, esrar için tuttukları evinkapısında gözaltına alınırken, yapılan aramada 125 kilo esrar ve 2 terazi ele geçirildi.

İkinci operasyon ise Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde gerçekleştirildi. Şanlıurfa'dan uyuşturucu madde getirileceği yönünde ihbar alan Narkotik Bürosu ekipleri, terminalde yolcu kılığında beklemeye başladı. Otobüsün gelmesi üzerine zanlı H.Ç.'yi (27) gözaltına alan ekipler, bagajda narkotik köpekleri Alfa ve Chocolatte ile yaptıkları aramada yorgan ile kamufle edilmiş 25 kilo esrar ele geçirdi.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 3 zanlı, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA