Umutsuz Ev Kadınları 2. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların yeni dizilerinden olan Umutsuz Ev Kadınları 2. bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. İşte Umutsuz Ev Kadınları 2. bölüm özeti ve fragmanı...

Umutsuz Ev Kadınları 2. bölüm özeti ve fragmanı
Umutsuz Ev Kadınları 2. bölüm özeti web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Kızlar, Handan'a gelen mektubun sırrını çözebilecek mi? Emel, Yasemin'i devre dışı bırakmak için elinden geleni yapıyor. Elif'in bu çocuklarla başı dertte. Zeliş'in aklı karışıyor. Nermin, boşanma isteğini kolay kolay kabul edemiyor. Emel, Yasemin'i Sinan yarışında saf dışı bırakmaya çalışıyor.

Elif'in bu çocuklarla başı dertte... Behçet, Nermin'den boşanma kararından vazgeçmiş değil. Nermin, Behçet'in kendisinden boşanmak istemesi sonrasında, kendinde hata aramak yerine, onun hastalandığını düşünüyor. Ayfer Abla'nın oğlu tehlikeli işler içinde Zeliş'in aklı karışmaya başlıyor.

Sinan'ın da geçmişinde bir evlilik çıkıyor Yasemin, Sinan'dan duyduklarıyla şaşkına dönüyor. Handan'ın intiharıyla ilgili sır ne? Yoksa içinde tüm sırrı barındıran bu sandık mı? Bu soruların cevapları, Umutsuz Ev Kadınları'nın, 9 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde.