Beyaz Tv ekranları Latif Şimşek'in öfkesiyle sarsıldı

Latif Şimşek'i izleyici maili yine çileden çıkardı: Karşıma çıksın döverim!

"Karımı istediğim gibi dövemeyecek miyim?" şeklindeki izleyici mail Latif Şimşek'i çileden çıkardı... Latif Şimşek o maili gönderen izleyiciye gösterdiği tepkiyle Med Cezir'e damgasını vurdu, Beyaz Tv ekranları Şimşek'in öfkesiyle sarsıldı.
Latif Şimşek sinir krizi geçirdi!

Beyaz Tv ekranları Latif Şimşek'in öfkesiyle sarsıldı

İzleyicilerden gelen kadına şiddet maili Latif Şimşek'i çileden çıkardı...

Kadına şiddetin mercek altına alındığı programa gelen izleyici maili krize neden oldu. Latif Şimşek izleyicisinden gelen maili okuduktan sonra açtı ağzını yumdu gözünü. Karısını istediği gibi dövmeyi savunan maili yazan seyirciye öfke kusan Latif Şimşek, "Seni döverim" dedi.

Kadına şiddetin ele alındığı Acı Kahve'ye biz izleyiciden gelen "Sizler laik olamazsınız. Hiç biriniz laik ülkede sarhoşluğumuza laf etmeyin. Karılarımız rahat rahat dövemeyecek miyiz? Sarhoşluğumuza verin" şeklindeki maile tepki gösteren Latif Şimşek kıyameti kopardı. Maildeki ifadelere sinirlenen Latif Şimşek'i öfkesi adeta tavan yaptı. Adeta sinir krizi geçiren Latif Şimşek ağzına geleni söyledi:

Herhalde şaka yapıyorsun Fatih bey, Eğer şu "Karılarımızı rahat rahat dövemeyecek miyiz?" sözünü ciddi bir şekilde söylüyorsan sana lanet olsun. Başka hiç bir şey demiyorum. Yazıklar olsun. Umarım bir gün karşıma çıkarsında bu şekilde bende seni rahat rahat döverim. Karımı istediğim gibi döverim diyen biri varsa, eğer gücüm yeterse gelsin karşıma gerçekten döverim. Böyle aşağılık bir şey olmaz.

BEYAZ GAZETE