Siirt Valisi Çolak Terör Saldırısında Yaralanan Nuran Evin`i Ziyaret Etti

Siirt Valisi Musa Çolak, 20 Eylül 2011 tarihinde Siirt merkez Polis Okulu yolunda, bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan hain saldırıda yaralanan Nuran Evin`i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Siirt Valisi Çolak Terör Saldırısında Yaralanan Nuran Evin`i Ziyaret Etti
Vali Musa Çolak, Siirt Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Nuran Evin`i ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Nuran Evin`e her türlü desteğin sağlanacağını belirten Vali Çolak, Nuran`ın sağlık durumu ile ilgili, Siirt Devlet Hastanesi doktorları ile bir toplantı yaparak, durum değerlendirmesinde bulundu. Vali Çolak burada yaptığı açıklamada, "Nuran kızımızın durumu, tedavi süreci gün geçtikçe iyiye doğru gitmektedir. Bugün itibariyle, kendilerini ziyaret ederek, geçmiş olsundileğinde bulundum, kızımızın kitap okuduğunu gördüm, kendisiyle kısa bir sohbette bulundum. En kısa sürede tekrar eski sağlığına kavuşacağını ümit ediyorum. Ayrıca Evin`nin doktorları ile yaptığım toplantıda, tedavi sürecinin devam ettiğini, ancak daha donanımlı bir üst hastaneye sevkine uzman hekimlerimiz tarafından karar verildi. Kızımızın tedavisi için devlet olarak tüm imkanlarımızı kullanacağız. Bu duygu ve düşüncelerimle, masum vatandaşlarımıza, kahraman güvenlik güçlerimize yapılan hain saldırıları,bir kez daha nefretle, şiddetle kınıyorum. İlimizde vuku bulan bu hain saldırıda, yaşamlarını yitiren kızlarımıza bir kez daha Allahtan rahmet dilerim. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Acılı ailelerimize de tekrar başsağlığı ve sabırlar diliyorum" dedi

20 Eylül tarihinde meydana gelen terör saldırısında Nuran Evin ve arkadaşı Gürcan Olgaç ağır yaralanırken, Nuran`ın ablaları Nergiz ve Zeynep Evin ve arkadaşları Kevser Çekin ve Nurcan Olgaç hayatını kaybetmişti.
Kaynak: İHA