Okul ve Sağlık Ocaklarını Belediye Onaracak

Muğla Fethiye Belediyesi, okullardan gelen talep doğrultusunda ilçedeki okulların bakım ve onarımını yapacak.

Belediye Meclisi`nde oy birliği ile alınan karar doğrultusunda sağlık ocaklarına da fiziksel yardımda bulunmasına karar verildi.

Belediye Kanunu’nun 75’nci maddesi uyarınca Fethiye’deki okulların bina, yapım, onarım ve çevre düzenleme işleri belediye tarafından yapılacak. Okullardan gelen talep doğrultusunda konuyu meclise taşıdıklarını belirten Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Metin Talaş, ilçedeki sağlık ocaklarının da bu kapsama dâhil edildiğini duyurdu. Bakım onarım çalışmalarının finansmanının Hal Birliği bütçesinden destekleneceğini açıklayan Talaş, bu doğrultuda Çamköy Sebze Meyve Hali yanında bulunan bölgeye bir de elektrik trafosu kurulacağını bildirdi.

Fethiye Belediyesi’nin AK Partil`i meclis üyesi Selahattin Kayaman, alınan karardan memnuniyet verici olduğunu söyledi. Okullara ve sağlık ocaklarına yapılacak böyle bir katkıyı desteklediklerini kaydeden Kayaman, harcamalar konusunda meclis üyelerine destek verilmesi halinde bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.