Mhp Lideri Bahçeli`ye Stres Yüzüğü Hediye Edildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`ye, Balıkesir`de stres alıcı özelliği bulunan ametist taşlı özel bir yüzük hediye edildi.

Balıkesir`de parti teşkilatını ve belediyeyi ziyaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli, Kurtdereli Kapalı Spor Salonu`nda düzenlenen toplu temel atma ve hizmetlerin açılışı törenine katıldı. Burada partililerin büyük bir coşkuyla karşıladığı Bahçeli, tören sırasında zaman zaman yorgunluğuna yenik düştü. Slayt gösterisi ve açılış konuşmasının ardından kürsüye davet edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuşmasının ardından toplu temel atıp, biten çalışmaları da butona basarak hizmete açtı.

Törenin sonunda Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, MHP lideri Bahçeli`ye dünyaca ünlü olan Sındırgı Yağcıbedir el dokuması halı ile özel bir yüzük hediye etti. Yüzüğün Balıkesir Dursunbey`deki madenlerinden çıkarılan ametist taşından yapılmış özel bir yüzük olduğu öğrenildi. Bahçeli, gümüş stres alıcı yüzüğü parmağına taktı. Devlet Bahçeli`ye üzerinde isminin yazılı olduğu Balıkesirspor forması da hediye edildi.

MHP lideri Bahçeli`ye Balıkesir ziyaretinde partililer yoğun ilgi gösterdi. Törenin sonunda Bahçeli`nin elini öpmek isteyen çok sayıda kişi, izdihama yol açtı

Kaynak: İHA