Türkiye Petrolleri, Gebze’de İstasyon Açtı

Türkiye Petrolleri, istasyon halkalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

Türkiye Petrolleri, Gebze’de İstasyon Açtı
Şirketin yeni bayisi Balkanlar Petrol akaryakıt istasyonu, Kocaeli’nin sanayi merkezi Gebze`de hizmete açıldı.

Açılış törenine Gebze Kaymakamı Salih Karabulut, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Şevki Demirci, Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım (TPPD) AŞ Genel Müdürü Harun Şahbaz, TPPD Genel Müdür Yardımcıları Ertan Sulayıcı ve Ahmet Türkoğlu başta olmak üzere, çok sayıda davetli katıldı.
Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Harun Şahbaz törende yaptığı konuşmada, henüz 5 yaşında olmalarına rağmen Türkiye genelinde hızla yayıldıklarını ve buna paralel hızla büyüdüklerini ifade etti. Şu an için 123 bayileri bulunduğunu, bu rakamı istikrarlı bir şekilde artırmaya devam edeceğini kaydetti.
Balkanlar Petrol’ün sahibi Barlas Balkan da şöyle konuştu:
"TP yüzde 100 milli bir kuruluşumuz, onun için Türkiye Petrolleri’nin bayisi olmaya karar verdik. Biz Balkanlar Petrol olarak 1981 yılından beri bu işi yapıyoruz. Türkiye Petrolleri halkımıza temiz ve güvenilir akaryakıt sunacak. TP dinamik yapısı ile sürekli gelişiyor. Devletin kurumu olması ise ayrı bir güven katıyor. Biz her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutacağız. Müşteriye herşeyin en iyisini sunacağız. Değerli müşterilerimiz birçok avantajdan yararlanacak." dedi.
Açılışa renk katan Gebze Belediyesi Mehteran Bölüğü’nün gösterisi davetlilerin beğenisini kazandı.