Şehitler İçin Mevlit Okutulup Lokma Döktürüldü

Balıkesir`in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy beldesinde, belediye tarafından şehit askerler için Mevlit okutulup lokma döktürüldü.

Şehitler İçin Mevlit Okutulup Lokma Döktürüldü
Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık ile Burhaniye ve Pelitköy belediyeleri meclis üyeleri de 20 yıl önce Hakkari’de 18 arkadaşıyla birlikte şehit olan Yılmaz Kobak’ın evini ve mezarını ziyaret etti. Ayrıca beldenin her tarafına Türk bayrakları asıldı. Başkan Kayacık, belediye çalışanları ve halk, yakalarına siyah kurdele takarak terör saldırılarını kınadı.

Lokma hayrı ve Mevlit`ten sonra kısa bir açıklama yapan Kayacık, “Ülkemizde son günlerde artan bölücü terör örgütünün saldırıları güvenlik güçlerimizi ve sivillerimizi hedef almakta, her gün yurdun bir başka köşesinden şehit haberleri gelmektedir. Ulusal birliğimize ve bütünlüğümüze yapılan bu saldırıları nefretle kınıyor ve lanetliyoruz. Şehitlik mertebesine ulaşan evlatlarımıza Tanrı`dan rahmet, ulusumuza başsağlığı diliyorum. Artık çözüm istiyoruz. Terör örgütüyle onun iç ve dış işbirlikçileri çok iyi bilmelidir ki asla hedeflerine ulaşamayacaklar. Vatan bir bütündür, onu bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.” dedi.