Osmancık`ta İhtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes Açıldı

Çorum`un Osmancık ilçesinde faaliyet gösteren Kardelen Çevre ve Eğitim Derneği tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.



Kardelen Çevre ve Eğitim Derneği`nin Eski Hükümet Konağı`nda gerçekleştirdiği kermesin açılışına Kaymakam İbrahim Küçük, Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Müftü Ahmet Ekiz, Garnizon Komutanı Levent Öztürk, Emniyet Müdürü Murat Nebioğlu, Stajyer Kaymakam Yusuf Altun, dernek üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı. Dualarla yapılan açılıştan sonra, katılan davetlilere ev hanımlarının yaptığı yiyeceklerden ikram edildi.


Dernek Başkanı Lütfullah Bilgili, öğrencilere katkı amaçlı yapılan kermese emeği geçen herkese teşekkür etti. Özellikle ev hanımlarının eğitim duyarlılığını takdir ettiklerini ifade eden Bilgili, gelecek nesillerin iyi bir şekilde yetişmesi için herkesin elinden geldiği kadar eğitime destek vermesinin anlamlı olduğunu kaydetti.


Kermesin eski Hükümet Konağı`nda 23 Ekim’e kadar devam edeceğini ifade eden dernek yetkilileri, öğrencilere destek olmak için vatandaşları kermese beklediklerini söyledi.