İzmirli Esnaflar Başbakan`ın Merhume Annesi İçin Lokma Dağıttı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın annesi Tenzile Erdoğan`ın vefatının yedinci gününde, İzmirli esnaflar tarafından lokma döktürülerek dağıtıldı.

İzmirli Esnaflar Başbakan`ın Merhume Annesi İçin Lokma Dağıttı
Konak ilçesi Basmane semtindeki Bitpazarı`nda esnaflık yapan Gani Güleç ve Bilal Uzun, Başbakan Erdoğan`ı çok sevdiklerini, annesinin vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Güleç, Erdoğan`ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemden bu yana çok sevdiğini belirterek, "AK Parti ile herhangi bir bağlantım yok. Ben Başbakanımız`ı çok seviyorum. Annesinin vefatı üzerine biz de çok üzüldük ve arkadaşlarla birlikte, Tenzile Hanım`ın vefatının yedisinde lokma döktürmeye karar verdik." dedi. Genel seçimden önce Başbakan`ın İzmir mitingi için üzerinde Atatürk, Adnan Menderes, Turgut Özal ve Erdoğan`ın fotoğraflarının bulunduğu bir branda yaptırdığını ancak polislerin kendisini miting alanına almadığını da aktaran Güleç, "Başbakanımız`la görüşmek mümkün olmadı ama onu çok seviyorum." şeklinde konuştu. Esnaflardan Uzun da herhangi bir beklentileri olmadığını, lokmayı tamamen hayır için dağıttıklarını söyledi. Uzun, "Başbakan Erdoğan`ı gerçekten çok seviyoruz. Annesinin acısını biz de yüreğimizde hissettik. Lokma dağıtarak, insanların Tenzile Erdoğan için birer Fatiha okumasını istedik." dedi.