Adnan Menderes Demokrasi Meydanı`nın Yapımı Devam Ediyor

Samsun’un en büyük meydanını inşa eden Canik Belediyesi Adnan Menderes Demokrasi Meydanı yapımı hızla devam ediyor.

Adnan Menderes Demokrasi Meydanı`nın Yapımı Devam Ediyor
Ay Yıldız görünümlü belediye hizmet binası ve otopark projesi inşaatının yüzde 50`si tamamlanırken, 15 milyon liralık dev projenin gelecek yıl bitirileceği öğrenildi.

Geçtiğimiz mayıs ayında Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan `Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, belediye hizmet binası ve otopark projesi, tüm hızıyla sürüyor. Belediye ekipleri projeleri vaktinde hayata geçirmek için yoğun mesai harcıyor. Yarısı tamamlanan inşaatlarla ilgili açıklama yapan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun`a yeni bir merkez kazandırmaya hazırlandıklarını söyledi. Başkan Genç, "Mimarisi ile şehrin tarihi ve mistik dokusunu yansıtacak Ay ve Yıldız şeklindeki projemizle aynı zamanda bir zamanlar Türk siyaset tarihine damga vurmuş rahmetli Adnan Menderes`in ismi yaşatılacak. İsmi ile müsemma bu projemiz demokrasinin timsali olacak." dedi.
Projelerle ilçesine yeni bir vizyon kazandırdıklarını ifade eden Başkan Genç, "Adnan Menderes Demokrasi Meydanı, Belediye Hizmet Binası ve Otopark Projesi belediyemizin kendi öz kaynaklarıyla hayata geçirdiği, Canik`teki vizyonumuzu ortaya koyan önemli bir proje. Kendi coğrafyasında adına yakışır bir değişime imza attığımız Canik`te eğitim, sağlık, spor, kültür gibi alanlarda şehrimizin ve halkımızın menfaatleri doğrultusunda faydalı hizmetlerde bulunmaya çalışıyoruz. Bir zamanlar Samsun`un arka bahçesi olarak terk edilen Canik, bugünlerde ilklerin adresi haline geldi. Yeni hizmet binası projemizde bu ilklerin arasında yer alan kentin prestiji sayılacak bir proje. Dolasıyla bu projemizin hayata geçeceği günü iple çekiyoruz. Halkımıza böylesine modern ve teknolojik binada hizmet edecek olmak bizleri şimdiden mutlu ediyor. Kaliteli hizmet, mutlu insanlar parolası ile halkımızı mutlu etmeye çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.