'Bu kelimeleri kerpetenle sökmek lazım sizden'

CNN Türk'te yayınlanan Dört Bir Taraf programının dünkü bölümüne Altan Öymen ile Nazlı Ilıcak tartışması damga vurdu. Öymen'in konuşmasına izin vermeyen Ilıcak ve Nagehan Alçı'ya Öymen, "İkiniz konuşun isterseniz, bitirin, bana söyleyin" diye çıkıştı.

'Bu kelimeleri kerpetenle sökmek lazım sizden'
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Dört Bir Taraf programının dünkü bölümünde, Gazeteciler Nazlı Ilıcak- Altan Öymen ve Nagehan Alçı arasında hararetli tartışmalar yaşandı.

"Mustafa Balbay darbeye esas itibariyle yardakçılık yapmıştır" diyen Ilıcak'a Öymen, "Sen de savcı gibi konuşuyorsun" dedi.

Bunun üzerine Ilıcak, "Ama günlükler ortada sana getiriyim" diye konuştu.,

Öymen ise, "Ben okudum onların hepsini" karşılığını verdi.

Ilıcak, "Darbenin başını çekiyor demiyorum, darbeye zemin oluşması için askerle işbirliği yaptı Mustafa Balbay" şeklinde konuştu.

Söze girmek isteyen Öymen'e Ilıcak ile Alçı izin vermeyince Öymen sinirlendi. "Yine başladınız" diyen Altan Öymen, "İkiniz konuşun isterseniz, bitirin, bana söyleyin. Ben iki dakika konuşayım" diye çıkıştı.

Mustafa Balbay'ı savunan Öymen'e Ilıcak, "Ben burada şunun altını çizeyim. Balbay'ı o kadar korudun ki suçsuz dediğin için..." derken Öymen araya girerek, "Sadece o değil, o bir örnek. Nedim Şener, Ahmet Şık var" ifadelerini kullandı.

Buna karşılık Ilıcak, "Evet tutuksuz yargılansınlar ama yargılansınlar" dedi.

"Kendileri de söylüyor" diyen Öymen'e Ilıcak, "Tamam aynı şeyi söylüyoruz. Bunlar ne yapmış ki deniyor. Orada kendi tuttuğu notlarından işbirlikçilik yapmış" şeklinde konuştu.

Buna karşılık Öymen, "İşbirlikçöilik yapmış olsa bunun cezası beş sene. Adam üç senedir yatıyor" diye konuştu.

"Aynı fikirdeyim" diyen Ilıcak, "Tutuksuz yargılansın, çok fazla tutuklu kaldı bu başka bir şey" ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine de Öymen, "Bu kelimeleri kerpetenle sökmek lazım sizde" dedi. BEYAZ GAZETE

'Bu kelimeleri kerpetenle sökmek lazım sizden'